Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Φωτιά στην Εύβοια: Απειλεί κατοικημένη περιοχή


 Φωτιά ξέσπασε στο Βέλος Ευβοίας πάνω στον κεντρικό δρόμο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο σημείο μετά την εκκλησία της Αγίας Σοφίας και σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, προκλήθηκε από καύση χόρτων.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και η ομάδα διάσωσης Εύβοιας sar 312, καθώς η πυρκαγιά είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή.



Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο Βέλος Ευβοίας. Σύμφωνα με το evima.gr η πυρκαγιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική και στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής αυτήν την ώρα έχουν καταφέρει να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο ωστόσο η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίζεται.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις