Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Φωτιά στον υπαίθριο καταυλισμό γύρω από το hotspot στη Σάμο - Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στο νησί

 Εκκένωση της περιοχής από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική - Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στο νησί

Φωτιά στον καταυλισμό των προσφύγων δίπλα στο κέντρο υποδοχής προσφύγων και μεταναστών ξέσπασε στην Σάμο.

Όπως λέει ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάνζος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η φωτιά ξέσπασε στο νοτιοδυτικό τμήμα του καταυλισμού με τις σκηνές και τα παραπήγματα γύρω στις 4 τα ξημερώματα Δευτέρας.

Ειδικότερα, όπως είπε, η φωτιά ξέσπασε στο νοτιοδυτικό τμήμα του καταυλισμού με τις σκηνές και τα παραπήγματα, όχι δηλαδή στο επίσημο κέντρο υποδοχής, με αποτέλεσμα ο καταυλισμός να καεί ολοσχερώς. Η φωτιά είναι πλέον σε ύφεση, με άγνωστη ωστόσο εξέλιξη. Η μετάδοση της φωτιάς ήταν γρήγορη και υπήρξαν πολλές εκρήξεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε εκκένωση της περιοχής από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική καθώς υπήρχε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές και οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν περιμετρικά του χώρου.

Στο μεταξύ η σεισμική ακολουθία στην Σάμο συνεχίζεται, ενώ αυξάνει ο αριθμός των ανθρώπων που θα χρειαστούν στέγαση.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις