Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Χιλιάδες Γερμανοί διαδηλώνουν κατά των μέτρων απαγόρευσης της Α.Μέρκελ: Η αστυνομία επιτίθεται με ρίψεις νερού & χημικών

 Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Δύο χιλιάδες διακόσιοι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί από το πρωί στην Πύλη του Βραδεμβούργου όπου χιλιάδες Γερμανοί διαδηλώνουν ενάντια στα νέα μέτρα απαγόρευσης που

προωθεί η κυβέρνηση Μέρκελ με αφορμή τον κορωνοϊό.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν αντλίες νερού για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, επιπλέον, προχώρησαν σε συλλήψεις.

Ένα από τα αιτήματα των διαδηλωτών είναι ότι η χρήση μάσκας είναι αναποτελεσματική στην καταπολέμηση της πανδημίας κάτι το οποίο το έχει παραδεχθεί άλλωστε και ο Π.Ο.Υ.

Ωστόσο, οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν σαφείς οδηγίες να μην επιτρέψουν την διαδήλωση.

Στην αρχή, χρησιμοποίησαν μεγάφωνα ζητώντας τους να κρατήσουν 1,5 μέτρο απόσταση και να απομακρυνθούν εν συνεχεία προχώρησαν σε ρίψεις νερού.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις