Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Ηράκλειο: Φορούσε μάσκα, είχε βεβαίωση μετακίνησης αλλά θα πληρώσει …300άρι


 Το lockdown έχει φέρει μπαράζ ελέγχων σε ολόκληρη τη χώρα. Στο Ηράκλειο οι αστυνομικοί έλεγχοι είναι συνεχείς προκειμένου να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις πολιτών με στόχο την ανάσχεση της διασποράς του κορονοϊού.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι περιπτώσεις ελέγχων που προκαλούν ερωτηματικά αναφορικά με τον στόχο τους. Είναι όντως ο περιορισμός της μετάδοσης του ιού ή μήπως τα πρόστιμα.

Αναγνώστης του Creta24, καταγγέλλει πως σήμερα του βεβαιώθηκε παράβαση για τον περιορισμό της κυκλοφορίας με «καταχρηστικό» τρόπο.

Ο ίδιος δέχτηκε έλεγχο από αστυνομικούς μόλις 100 μέτρα από την επιχείρησή του. Όπως δήλωσε φορούσε μάσκα και είχε μαζί του τη σχετική βεβαίωση μετακίνησης. Όμως για κακή του τύχη είχε ξεχάσει την ταυτότητά του στο κατάστημά του.

Όπως καταγγέλλει ενώ ήταν εμφανές ότι η μετακίνησή του ήταν νόμιμη και φορούσε τη μάσκα του , οι αστυνομικοί «πιάστηκαν» από την …ξεχασμένη ταυτότητα και του έκοψαν πρόστιμο.

Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο θα ήταν λογικό σε περίπτωση που δεν θα μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που έγραφε η βεβαίωση μετακίνησης. Τονίζει ωστόσο πως στην περίπτωσή του δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού η ταυτότητά του βρισκόταν «10 βήματα» από το σημείο του ελέγχου.

Μάλιστα αναφέρει πως ζήτησε από τους αστυνομικούς να του επιτρέψουν να φέρει την ταυτότητά του ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν. «Τώρα είναι αργά, την έχουμε κόψει ήδη. Κάνε ένσταση αν θες», ήταν η απάντησή τους σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο επιχειρηματίας δηλώνει αγανακτισμένος που μέσα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία καλείται να πληρώσει 300ευρώ, αλλά και για την συμπεριφορά των αστυνομικών οι οποίοι όπως τονίζει «έψαχναν αφορμή για να «κόψουν» το 300άρι»..

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις