Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Η φωτογραφία του Πολάκη με το τσιμπούσι εν μέσω καραντίνας και η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

 «Ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας»

Aντιδράσεις προκαλούν οι νέες φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και τον δείχνουν

να απολαμβάνει το φαγητό σε σπίτι με τουλάχιστον άλλα επτά άτομα (καθότι τα έξι είναι γύρω του και ένα ακόμη τραβάει τις φωτογραφίες) εν μέσω καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την ανάσχεση του κορονοϊού.

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές ενώ όπως γράφει ο ίδιος ο τέως αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, «σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδάκη  και της γυναίκας του της Κατερίνας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη! .

Αναλυτικά ο κ. Πολάκης έγραψε:

«Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας .

“Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει”

Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!».H αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

«Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις