Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020

Ιρανός ελεύθερος σκοπευτής σημαδεύει τον Αζέρο πρόεδρο Ι.Αλίγιεφ στο Ναγκόρνο Καραμπάχ (φωτό)


 Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Toν γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες που φέρονται να δείχνουν Ιρανό ελεύθερο σκοπευτή να έχει βάλει στο στόχαστρο τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ι.Αλίγιεφ την ώρα που αυτός

φωτογραφιζόταν σε καταληφθείσα από τους Αζέρους περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή κοντά στα σύνορα μεταξύ Ιράν και Καραμπάχ, με τον Αζέρο Πρόεδρο να στέκεται σε σημείο στη γέφυρα Χονταφααρίν, ενώ ο Αλίγιεφ, δεν έχει καταλάβει ότι παρακολουθείται, πόσο μάλλον ότι τον σημαδεύουν.

Μάλιστα στις περιοχές αυτές συνοδεύεται από την σύζυγό του η οποία όπως και αυτός είναι ντυμένη με στρατιωτική παραλλαγή. Η σύζυγός του τον φωτογράφιζε με το κινητό.


Μέχρι στιγμής, τόσο η πλευρά του Ιράν όσο και του Αζερμπαϊτζάν δεν έχουν σχολιάσει τις φωτογραφίες αυτές, ενώ αμφισβητείται η εγκυρότητα τους παρά το γεγονός ότι δείχνουν να είναι πραγματικές.

Εάν το περιστατικό είναι αληθινό, που είναι πάρα πολύ πιθανό, προκαλούν εντύπωση τα ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας των Αζέρων και η ανικανότητά τους να προστατέψουν τον πρόεδρό τους.

Οι Ιρανοί δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τη νίκη των Αζέρων καθώς στο Ιράν διαβιούν σχεδόν είκοσι εκατομμύρια Αζέροι Τούρκοι και αποτελούν την μεγαλύτερη μειονότητα.

Η αζερική νίκη στο Καραμπάχ, έχει δημιουργήσει φόβους στην Τεχεράνη ότι οι Αζέροι της χώρας θα επιθυμήσουν στο άμεσο μέλλον μια «ενοποίηση» με το μητρικό Αζερμπαϊτζάν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις