Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Παππούς χτυπήθηκε από αλλοδαπό επί της Ιουλιανού Kαι Γ Σεπτεμβρίου γωνία... TA MME MOYΓΚΑ ΣTHN ΣΤΡΟΥΓΚΑ!

 Και βέβαια την είδηση του παππού που χτυπήθηκε από αλλοδαπό 12,30 το μεσημέρι χθες επί της Ιουλιανού και Γ Σεπτεμβρίου γωνία, δεν την έπαιξε κανένα κανάλι. 

Aν στην θέση του παππού ήταν ο αλλοδαπός, θα είχαν πλακώσει όλα τα κανάλια. Προσπάθησε μέρα μεσημέρι να ληστέψει τον ηλικιωμένο χτυπώντας τον βάναυσα στο κεφάλι προκαλώντας του αιμάτωμα, εξάρθρημα ώμου, και πολλές εκχυμώσεις απ΄τα χτυπήματα. 

Ο άνθρωπος που του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες συμπτωματικά είναι γιατρός, και κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Λίγα μέτρα παρακάτω είχε πέσει θύμα δολοφονίας το 2011 ο Μ.Καντάρης απο 2 Αφγανούς για μια βιντεοκάμερα. Την φωτό δημοσίευσε ο γιατρός στο λογαριασμό του στο twitter.

Στην δεύτερη φωτό ελάχιστα λεπτά αφότου έχει δεχθεί την επίθεση ο άτυχος ηλικιωμένος, και έχει πέσει αιμόφυρτος.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις