Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Ο Κ.Κυρανάκης «σπάει» την κυβερνητική γραμμή κι επιτίθεται στους λοιμωξιολόγους: «Κατώτεροι των περιστάσεων!»


 Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης ήταν ο πρώτος βουλευτής στο εσωτερικό της ΝΔ που τάχθηκε ανοιχτά κατά των λοιμωξιολόγων για τη διαχείριση της πανδημίας λέγοντας πως έχουν σταθεί κατώτεροι των περιστάσεων.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ οι επιστήμονες έχουν καθυστερήσει αρκετά να βρουν το εμβόλιο ενώ θα  αποδειχθεί στο τέλος της πανδημίας αν είχαν δίκιο ή άδικο.

Σε μία τοποθέτηση που κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος από τη «γραμμή» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη- προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Kontra κατέκρινε την θέση των επιστημόνων αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού και υπαινίχθηκε ότι οι επιστήμονες μπορεί να κάνουν και λάθος και αυτό θα εκτιμηθεί στο τέλος της πανδημίας.

«Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες. Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος, θα το εκτιμήσουμε συνολικά στο τέλος αυτής της πανδημία που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. 

«Επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου –και σας το έχω πει πολλούς μήνες πριν κ. Λιάτσο στην εκπομπή σας– θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων», πρόσθεσε ο βουλευτής.


Μετά τις δηλώσεις του ο βουλευτής της ΝΔ δέχθηκε σφοδρές επιθέσεις τόσο από το εσωτερικό του κόμματος όσο κι από την αντιπολίτευση, παρόλα αυτά δεν υποχώρησε υπερασπιζόμενος τη θέση του με ένα tweet.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις