Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Κρήτη: Βρέθηκε πτώμα στην περιοχή του Ανισσαρά ανάμεσα στα βράχια


 Μια μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού και της ΕΜΑΚ έχειστηθεί στην περιοχή του Ανισσαρά, μετά απο ένα μακάβριο θέαμα που εντοπιστηκε. Συμφωνα με πληροφορίες εκεί, ανάμεσα σε βραχια εντοπιστηκε μια ανθρώπινη σορός από κατοίκους της περιοχής, πιθανότατα ανδρα ηλικίας περίπου 40 ετων.

Ο άνδρας φαίνεται πως επεσε θυμα της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή, καταδεικνύοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο το μέγεθος της καταστροφής στο Δήμο Χερσονήσου, που επλήγη από τα καιρικά φαινόμενα με τρόπο πρωτοφανή.

Σήμερα το πρωί μέσα από το newshub.gr είχε τονιστεί πως η Χερσόνησος θύμισε τη Μανδρα Αττικης, με τη διαφορά ότι εδω στην Κρήτη δεν είχαμε θύματα. Κάτι που φαίνεται πως διαψεύδεται από τη σκληρη πραγματικότητα

 Στο σημείο έχει κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις