Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών κατά του lockdown (video - photo) Eπεισόδια -TΩΡΑ- Συμπλοκές Aστυνομικών Mε πολίτες που αντιδρούν στην KAPANTINA

 Στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, συγκεντρωθήκαν χιλιάδες πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο lockdown το οποίο θα «τελειώσει» οικονομικά την Ελλάδα.

Πρόκειται κυρίως για Έλληνες επιχειρηματίες και εργαζόμενους που βλέπουν πως τα νέα μέτρα της κυβέρνησης τους καταστρέφουν οικονομικά. 

Στο σημείο επικράτησε ένταση, με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα απευθυνόμενοι στους αστυνομικούς.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στον Λευκό Πύργο και οργώνουν όλο το παραλιακό μέτωπο πραγματοποιώντας συνεχώς ελέγχους και βεβαιώνοντας όπου εντοπίζονται παραβάσεις , με τα πρόστιμα να έχουν διπλασιαστεί.

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση έγινε διαδικτυακά εδώ και μέρες.






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις