Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

«Lockdown ισούται με μαρασμό της οικονομίας»! - Τι έλεγε πριν δύο ημέρες ο υπουργός Επικρατείας Γ.Γεραπετρίτης

 Lockdown ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οδηγώντας στην ανέχεια και την φτώχεια εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Δεν το λέμε εμείς, το έλεγε 48 περίπου ώρες πριν ο Υπουργός Επικρατείας, ο πιο άμεσος δηλαδή συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γιώργος Γεραπετρίτης.

"Μία απόφαση καθολικής απαγόρευσης θα ήταν “εξαιρετικά άστοχη για πολλούς λόγους”: αναλυτικά, “θα οδηγούσε σε μαρασμό της οικονομίας”, υπάρχουν ακόμη “σοβαρότατες δευτερογενείς συνέπειες που δεν μπορούμε άμεσα να τις μετρήσουμε”, όπως οι ψυχολογικές που σχετίζονται με τον περιορισμό των ελευθεριών των πολιτών και τον εγκλεισμό στα σπίτια, ιδίως στις νεότερες ηλικίες" ήταν τα λόγια του Γιώργου Γεραπετρίτη. 

Άραγε πλέον δεν ισχύουν αυτά; Τι άλλαξε σε 48 ώρες;

Ή μήπως στην κυβέρνηση θέλουν απλά να καλύψουν την αδράνεια μηνών, την μη προετοιμασία τους, που οδηγεί για μια ακόμη φορά στον εύκολο δρόμο των απαγορεύσεων; 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις