Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Με χειροπέδες στον εισαγγελέα ο Σφακιανάκης – Δείτε φωτογραφίες Τι ανέφερε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας


 Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στον χώρο των δικαστηρίων της Ευελπίδων είχαν συγκεντρωθεί πλήθος δημοσιογράφων ενώ ο τραγουδιστής παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα συνοδευόμενος από αστυνομικούς και φορώντας χειροπέδες ενώ φορούσε μάσκα, καπέλο και αθλητική φόρμα.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, μίλησε για την περιπέτεια του τραγουδιστή το βράδυ της Κυριακής (29/11) όταν σε σε μπλόκο της Αστυνομίας στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου για τα μέτρα τήρησης του κορονοϊού βρέθηκε στην κατοχή του ένα όπλο και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας στον ΑΝΤ1 ο Νότης Σφακιανάκης είχε επί χρόνια νόμιμη άδεια για το όπλο. «Λόγω κορονοϊού δεν μπόρεσε να την ανανεώσει» τόνισε.

Όσο για τα ναρκωτικά δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν είναι χρήστης. «Αρνήθηκε ότι είναι δική του. Το αντίθετο μάλιστα» είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την κοκαΐνη. Σημείωσε πάντως ότι η κατηγορία που τον βαρύνει είναι για «κατοχή προς ιδία χρήση».

«Ο Νότης Σφακιανάκης έχει δώσει εξηγήσεις και θα τις δώσουμε και στο δικαστήριο. Θα έχουμε ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις