Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Nέα τουρκική πρόκληση: Τέσσερα τουρκικά μαχητικά πέταξαν επάνω από ελληνικό έδαφος


 Τέσσερα τουρκικά μαχητικά πέταξαν πριν από λίγο επάνω από ελληνικό έδαφος

«Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 σχηματισμός τεσσάρων τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση στις 10:12 άνωθεν

ν. Αγαθονησίου, το ένας ζεύγος στα 25.000 πόδια και το άλλο ζεύγος στα 16.000 πόδια.»

Η Τουρκία συνεχίζει ακάθεκτη τις προκλήσεις και την επιθετική της στρατηγική έναντι της Ελλάδος με την «άδεια» των Γερμανών και της ΕΕ στο σύνολό της (εκτός Γαλλίας η οποία έχει αντίρροπα συμφέροντα με την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο).

Να θυμηθούμε την χθεσινή δήλωση της Α.Μέρκελ: «Οι ηγέτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν την επιδίωξη της Τουρκίας για εκμετάλλευση κοιτασμάτων φυσικού αερίου σε αμφισβητούμενα ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. τον Δεκέμβριο».

Οι Γερμανοί θεωρούν την ελληνική υφαλοκρηπίδα «αμφισβητούμενα ύδατα».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις