Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Νέο ελληνικό εξοπλιστικό πρόγραμμα: Μια τηλεοπτική συζήτηση «εφ'όλης της ύλης» του Κ.Γρίβα με τον Τ.Γκουριώτη


 Δείτε σήμερα στο ALERT TV (πλατφόρμα Digea) και στο PRONEWS TV (στο κανάλι του youtube) στις 21.00, την εκπομπή PRONEWS του Τάσου Γκουριώτη με καλεσμένο τον καθηγητή Γεωπολιτικής και Στρατιωτικής Τεχνολογίας της Σχολής Ευελπίδων, Κώστα Γρίβα.

Για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη συζήτηση για το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας όπως έχει εξαγγελθεί από το πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την γεωστρατηγική κατάσταση, όπως διαμορφώνεται στην περιφέρεια της Ελλάδας από την Λιβύη, μέχρι το Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Η συζήτηση απλώνεται στους τουρκικού εξοπλισμούς, τις διαθέσιμες επιλογές όπλων για την Ελλάδα ως πολλαπλασιαστών ισχύος, πέρα από τις συνήθεις αγορές όπλων των ΗΠΑ και της Ε.Ε. κλπ., την πιθανότητα αντί για φρεγάτες με πυραύλους cruise όπως oι γαλλικές Belh@rra να προμηθευτούμε τελικά φρεγάτες παρακτίου αμύνης σαν τις αμερικανικές MMCS κλπ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις