Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Ο Άκης Πετρετζίκης «ξεμπροστιάζει» τον Άδωνι Γεωργιάδη (video)

 O γνωστός σεφ και επιχειρηματίας Άκης Πετρετζίκης κατέρριψε τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι θα ενισχυθεί η εστίαση μετά την απόφαση για

lockdown, αναδεικνύοντας ενώπιον του Άδωνι Γεωργιάδη το επιτελικό «μπάχαλο».

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Άκης Πετρετζίκης τόνισε ότι η επιστρεπτέα προκαταβολή είναι στην ουσία δάνειο, ενώ οι επιχειρηματίες αυτή τη στιγμή, δεν έχουν ιδέα τι ποσό πρόκειται να λάβουν από την επιστρεπτέα προκαταβολή: «Κανείς δεν ξέρει τον αλγόριθμο της επιστρεπτέας προκαταβολής. Δεν ξέρουμε αν συμφέρει να κλείσουμε το μαγαζί ή όχι», δήλωσε ο γνωστός σεφ παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης ο οποίος τον κοίταζε καθηλωμένος.

Εξηγώντας την επιστρεπτέα προκαταβολή, ο κ. Πετρετζίκης σχολίασε ότι «είναι χρήματα που θα κληθούμε να δώσουμε πίσω. Οι ρυθμίσεις είναι όλες δάνεια. Μπορεί να φαίνεται μια επιχείρηση ότι βγαίνει αλλά από το καινούργιο έτος θα ζητηθούν όλα τα χρήματα πίσω. Θα έχουμε να πληρώσουμε δόσεις δανείων παντού. Δάνεια που ήρθαν με το ζόρι».



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις