Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Πάτρα συνέλαβαν γυναίκα γιατί διασκέδαζε με τους φίλους της στο σπίτι της!

 


Δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν γυναίκα γιατί... κάθονταν σπίτι της με φίλους της και της επέβαλαν πρόστιμο 3000 ευρώ, σε ένα περιστατικό που πριν λίγους μήνες κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως συμβαίνει την Ελλάδα, καθώς παραπέμπει σε άλλες χώρες και άλλες εποχές.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να πάει τον πόλεμο της πλατείας ένα βήμα παραπέρα και από δω και πέρα να κυνηγάει ανθρώπους που φωνάζουν φίλους στο σπίτι τους! 

Μία γυναίκα στην Πάτρα, που εν τέλει συνελήφθη από τις αρχές προσπάθησε να ξεσκάσει φωνάζοντας φίλους της στο σπίτι της, κάτι που απαγορεύεται στην Ελλάδα του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα αστυνομικοί του Γ’ ΑΤ Πατρών, συνέλαβαν μία γυναίκα, γιατί είχε βάλει μουσική και είχε φωνάξει φίλους στο σπίτι της. 

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς επιβλήθηκε στη γυναίκα το πρόστιμο των  3.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης σχετικά με τη διασπορά του κορωνοϊού! 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις