Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Προηγείται ο Ν.Τραμπ στους εκλέκτορες έναντι του Τ.Μπάιντεν όσο δεν επικυρώνεται το αποτέλεσμα σε έξι Πολιτείες


 Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της εκλογικής Επιτροπής στην Αριζόνα: Δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα που έδωσε το λογισμικό της εταιρείας Dominion

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Mε βάση το γεγονός ότι αμφισβητούνται τα εκλογικά αποτελέσματα σε έξι Πολιτείες των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μίσιγκαν, στο Γουισκόνσιν, στη Νεβάδα, στην Αριζόνα, στην Τζόρτζια και στην Πενσυλβάνια, ο πρόεδρος Τραμπ σύμφωνα με το theepochtimes, λαμβάνει 232 εκλέκτορες έναντι 227 του Τ.Μπάιντεν.

Μέχρι να αποφασιστεί το τελικό αποτέλεσμα στις Πολιτείες αυτές, αυτή είναι η μέχρι τώρα σύνθεση του Κολεγίου των Εκλεκτόρων.

Σε ότι αφορά την Πολιτεία της Αριζόνα, έχει ενδιαφέρον να πούμε πως παρουσιάζονταν επί πολλές ημέρες με χρώμα μπλε, ότι δηλαδή είχε κερδηθεί σίγουρα από τους Δημοκρατικούς, όμως η επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής  παραιτήθηκε διότι δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα της εταιρείας Dominion της οποίας το λογισμικό καταμετράει τις ψήφους.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις