Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Βρέθηκαν δύο κομητείες στην Georgia με αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος - Δεν είχαν καταχωρηθεί ψήφοι του Ν.Τραμπ


 Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Σε δύο κομητείες στην Γεωργία βρέθηκαν κάρτες μνήμης με χιλιάδες ψήφους οι οποίες δεν είχαν «φορτωθεί» στο σύστημα που χρησιμοποιήθηκε από την Πολιτεία.

Η πλειοψηφία των ψήφων ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Γεωργία είναι η Πολιτεία η οποία υποτίθεται πως έχει «κερδηθεί» στο «νήμα» από τον Τ.Μπάιντεν κ

«Ο Gabriel Sterling του υπουργείου Εσωτερικών περιγράφει τι έγινε στην κομητεία Fayette: Υπήρχαν ψήφοι που δεν είχαν σκαναριστεί και βρίσκονταν σε κάρτα μνήμης αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν είχαν «φορτωθεί». Λέει πως ότι ήταν πιο εύκολα «ανακαλύψιμες» από την περίπτωση της κομητείας Floyd γιατί μπορούσαν εύκολα α δουν ότι ο αριθμός των εγγεγραμμένων στην Fayette ήταν υψηλότερος από που αυτούς που ψήφισαν συνολικά».

Η κομητεία Fayette είχε κερδηθεί από τον Ν.Τραμπ με 19 μονάδες διαφορά το 2016 ενώ αυτή την φορά είχε προβάδισμα 6 μονάδων όπως λένε οι The New York Times.

Ο ρεπόρτερ της Daily Beast Sam Brodey έγραψε στο Twitter: «Επιβεβαίωσαν 2,755 μη καταγεγραμμένες ψήφους στην κομητεία Fayette»


Χθες βρέθηκαν χιλιάδες επιπλέον ψήφοι σε κάρτα μνήμης που δεν «φορτώθηκαν» στην κομητεία Floyd όπου ο Τραμπ προηγείται με περισσότερες από 40 μονάδες.

«Έχουμε μια δεύτερη κομητεία στην Γεωργία όπου δεν καταμετρήθηκαν όλοι οι ψήφοι».

Η έρευνες συνεχίζονται διότι είναι πολύ πιθανό ότι έχου συμβεί παρόμοιες καταστάσεις και σε άλλες κομητείες. Η ουσία είναι πως η Πολιτεία κρίθηκε με πολύ μικρή διαφορά ψήφων άρα υπάρχει αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος. Ο Μπάιντεν τώρα μετά τις νέες ψήφους προηγείται μόλις με 13.000 ψήφους.

Σημειώνεται ότι η εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες την κατάθεση δικαστικής αγωγής στη Νεβάδα.

Πρόκειται για την τελευταία δικαστική αγωγή, σε μία σειρά αγωγών που έχουν κατατεθεί.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν από την εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ, η δικαστική αγωγή αιτείται την έκδοση δικαστικής εντολής για να ανακηρυχθεί ο Τραμπ νικητής των εκλογών στη Νεβάδα ή, εναλλακτικά, τα εκλογικά αποτελέσματα στην αναφερόμενη πολιτεία να ακυρωθούν και να μην επικυρωθεί νικητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Σύμφωνα με εκπροσώπους της καμπάνιας του Ντόναλντ Τράμπ, έχουν αποκαλυφθεί αρκετά στοιχεία για περιπτώσεις ψήφων που θέτουν υπό αμφισβήτηση το σύνολο των εκλογών και "κλείνουν το κενό" ανάμεσα στις ψήφους Τράμπ και Μπάιντεν στην Πολιτεία

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις