Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Σαντορίνη: Έκαψαν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Οία


 Πυροσβέστες και αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό το ξενοδοχείο "Nikos Villas" στην Οία της Σαντορίνης, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν πώς βρήκε τον θάνατο ο 69χρονος ιδιοκτήτης του Νίκος Χάλαρης καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν εγκληματική πράξη.

Γύρω στις 9 το πρωί, κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Πυροσβεστική καθώς είδαν καπνό από το εσωτερικό του ξενοδοχείου και συγκεκριμένα από την reception. Όταν οι τέσσερεις πυροσβέστες έφτασαν διαπίστωσαν ότι το μοναδικό σημείο που υπήρχε πυρκαγιά ήταν το καιγόμενο σώμα του 69χρονου ιδιοκτήτη και οι φλόγες δεν είχαν επεκταθεί.

Κάποιοι του είχαν βάλει φωτιά για να τον κάψουν. Δεν είναι επιβεβαιωμένο εάν ήταν νεκρός ή ζωντανός όταν έγινε αυτό.

Η υπόθεση κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και γι' αυτό το λόγο αστυνομικοί από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα μεταβούν αύριο στο πανέμορφο νησί για να βοηθήσουν στις έρευνες, λόγω της εμπειρίας τους, ενώ στη Σαντορίνη θα πάνε και ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων!

Οι κηλίδες αίματος που εντόπισαν οι αστυνομικοί δίπλα στο πτώμα του 69χρονου στρέφουν αρχικά τις έρευνες προς την κατεύθυνση της ανθρωποκτονίας, ωστόσο η σορός είναι καμένη και δεν φαίνονται ίχνη τραύματος.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Την εξήγηση θα δώσει ο ιατροδικαστής από τη Νάξο που θα κάνει τη νεκροτομή, ενώ θα ζητηθεί και ιστολογική και αιματολογική εξέταση.

Πάντως, από την επιτόπια έρευνα δεν βρέθηκε κοντά στην σορό κάποιο δοχείο με εύφλεκτο υλικό, που να παραπέμπει στην εκδοχή της αυτοπυρπόλησης.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει κλαπεί κάτι πολύτιμο από το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο, ένα από τα πιο γνωστά στην Οία, πράγμα που ίσως τεκμηριώσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας με κίνητρο την ληστεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις