Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

«Τελεσίγραφο» 15 ημερών στους μουσουλμάνους της Γαλλίας στέλνει ο Μακρόν

 


Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε από τους ηγέτες του Ισλάμ στην Γαλλία να υπογράψουν άμεσα την διακήρυξη αυτή και ταυτόχρον παίρνει σειρά μέτρων προκειμένου να

αντιμετωπίσει αυτό που ονομάζει «ισλαμιστικό διαχωρισμό».

-Περιορισμούς στην κατ’ οίκον εκπαίδευση και σκληρότερες τιμωρίες για όσους προσπαθούν να εκφοβίσουν δημόσιους αξιωματούχους για θρησκευτικούς λόγους

- Σε κάθε παιδί θα δοθεί ένας αριθμός ταυτοποίησης με τον οποίο θα γίνεται σίγουρο ότι πάει στο σχολείο. Γονείς που παραβιάζουν αυτό τον νόμο θα αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης και υψηλά πρόστιμα.

Με αυτό τον τρόπο ελπίζει πως θα μπορέσει το γαλλικό κράτος να μεγαλώσει και εκπαιδεύσει τα παιδιά των μουσουλμάνων και να τους προσφέρει κοσμική παιδεία με την οποία θεωρεί πως θα ενταχθούν ομαλά στην γαλλική κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις