Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια - Τσαβούσογλου


 Τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκου Δένδια, με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, νωρίτερα σήμερα, όπως γνωστοποιεί η ελληνική πλευρά. 

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας τηλεφώνησε στον κ. Δένδια ώστε να ενημερωθεί για την υγεία του. Ο ΥΠΕΞ είναι σε καραντίνα από χθες καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού.

Σε tweet του υπουργού Εξωτερικών αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Είχα νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον οποίο ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον του για την υγεία μου. Επισήμανα ότι είμαι πολύ καλά και ότι βρίσκομαι σε καραντίνα για καθαρά προληπτικούς λόγους».

Αρνητικό το τεστ του υπουργού Εξωτερικών
Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Δένδιας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το τεστ για κορονοϊό, στο οποίο υποβλήθηκε, βγήκε αρνητικό.

«Ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον για την υγεία μου και τα μηνύματα, αλλά το αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο υποβλήθηκα ήταν αρνητικό και σύμφωνα με αυτό δεν έχω προσβληθεί από τον Covid-19. Θα παραμείνω σε "καραντίνα" για προληπτικούς λόγους» έγραψε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις