Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Το χωριό της συνουσίας: Οι κάτοικοι βαρέθηκαν την κοροϊδία και του αλλάζουν όνομα - Βίντεο

 


Οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στην Αυστρία βαρέθηκαν την κοροϊδία και από το νέο έτος θα αλλάξουν όνομα στο χωριό τους που μέχρι 31/12/2020 θα λέγεται «Fucking» (συνουσία).

Σύμφωνα με αρκετούς ειδικούς, η ονομασία του αυστριακού χωριού «Fucking» χρονολογείται από τον 11ο μετά Χριστό αιώνα, αλλά φαίνεται πως μόλις τώρα οι 100 περίπου κάτοικοί του είπαν το «φτάνει πια».

Έπειτα από σχετική απόφαση του τοπικού συμβουλίου, το νέο όνομα του χωριού -350 χλμ. από τη Βιέννη- θα είναι πλέον «Fugging», από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ολοένα και περισσότεροι αγγλόφωνοι τουρίστες επισκέπτονταν το χωριό και φωτογραφίζονταν με φόντο τις οδικές του πινακίδες, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στα social media.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Μάλιστα, δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που αρκετοί τουρίστες έφευγαν παίρνοντας μαζί τους τις πινακίδες του «Fucking», ως σουβενίρ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το χωριό μετονομάστηκε» ανέφερε ο Αντρέα Χόλτσνερ, δήμαρχος του Τάρσντορφ, του δήμου στον οποίο ανήκει το πολύ «ερωτικό» χωριό.

«Οι κάτοικοι είχαν βαρεθεί τους επισκέπτες και τα ανόητα αστεία τους» ανέφερε η αυστριακή εφημερίδα «Die Presse».

Να τονίσουμε ότι το χωριό φέρεται να πρωτοκατοικήθηκε πίσω στα 1070, αλλά οι τοπικές παραδόσεις αναφέρουν ότι ήταν ένας Βαυαρός ευγενής του 6ου αιώνα που ονομαζόταν Φόκο που ίδρυσε τον οικισμό.

Ενώ ένας χάρτης του 1825 χρησιμοποιεί τη γραφή «Fuking» για το χωριό.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις