Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Η αντίδραση Τσίπρα για τη φωτογραφία με το τσιμπούσι του Πολάκη: Είναι μία αρνητική εικόνα - «Η αποτυχία του Νοέμβρίου με τον κορονοϊό έχει πατέρα;», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ


 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε αρνητική εικόνα την φωτογραφία του Παύλου Πολάκη με το τσιμπούσι σε συγγενικό σπίτι, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. «Βέλη» προς την κυβέρνηση για τον χειρισμό του κορονοϊού.

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον κορονοϊό και την εξέλιξη που είχε η πανδημία στην Ελλάδα, η οποία μπήκε ξανά σε lockdown.

Ο Αλέξης Τσίπρας  ρωτήθηκε για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες που τον δείχνουν να απολαμβάνει το φαγητό σε σπίτι με τουλάχιστον άλλα επτά άτομα (καθότι τα έξι είναι γύρω του και ένα ακόμη τραβάει τις φωτογραφίες) εν μέσω καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την ανάσχεση του κορονοϊού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπα χαρακτηριστικά: «Είναι μία αρνητική εικόνα».

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως ο Παύλος Πολάκης βρισκόταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και είχε κάνει τεστ κορονοϊού, επειδή προηγουμένως καθώς είχε βρεθεί σε δύο χειρουργεία οπότε και δεν ήταν επικίνδυνος για να διαδώσει τον ιό.

«Η αποτυχία του Νοεμβρίου έχει πατέρα;»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές για τον χειρισμό της κυβέρνησης για τον κορονοϊό. «Η αποτυχία του Νοέμβρίου έχει πατέρα;», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, ρίχνοντας με αυτό τον τρόπο τα «βέλη» του στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε για την κριτική που έχει ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε μέρος των επιστημόνων, όπως και στον Σωτήρη Τσιόδρα: «Δεν έχω λόγο να ασκήσω προσωποποιημένη κριτική. Τιμώ τους επιστήμονες. Ακόμα, όμως, και ο σημαντικότερος επιστήμονας μπορεί να κάνει λάθη. Τότε πρέπει αυτά τα λάθη να τα συζητάμε και να τα επισημαίνουν κι άλλοι επιστήμονες. Βασική ευθύνη είναι της κυβέρνησης που προσπάθησε να εργαλειοποιήσει την επιστημονική κοινότητα».

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Η επιστημονική επιτροπή ήταν σύμφωνη με το άνοιγμα του τουρισμού χωρίς επιδημιολογικά κριτήρια; Ήταν σύμφωνη για την αύξηση 80% της πληρότητας στα πλοία; Ήταν σύμφωνη να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς μείωση των μαθητών; Για την κατάσταση στα ΜΜΜ;»

Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι υπουργός Υγείας θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής και θα μπορούσε να προτείνει και ο ίδιος αρκετά πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις