Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020

video NTOKOYMENTO - Αστυνομικοί κυνηγούν νεαρούς στην Θεσσαλονίκη!... KYPIOI THΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ... ΦΟΝΙΑΔΕΣ EINAI;

 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕΡΙΑΝΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ!

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΓΙΝΕ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τις δυνάμεις ασφαλείας να κυνηγούν πολίτες που είχαν αναρτήσει πανό για την τουρκική κατοχή της Κύπρου και την προσάρτηση των Βαρωσίων.

Συνολικά 20 άτομα προσπάθησαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, να αναρτήσουν πανό για τα Βαρώσια.

Στο βίντεο που κατέγραψε άγνωστος φαίνονται αστυνομικοί να τρέχουν πίσω από πολίτες που κάνουν skate με όποιο μέσο έχουν (πεζοί, μηχανάκια, περιπολικά).

Ένας αστυνομικός τρέχει πίσω από skater που αθλείται, φορώντας μάλιστα τη μάσκα του και τον αρπάζει από το χέρι (άγνωστο το γιατί), την ίδια στιγμή που συνάδελφοί του έχουν πάρει στο κυνήγι με τις μηχανές κάποιους άλλους νεαρούς που τρέχουν. 

Η «μαγική» εικόνα δείχνει έναν από αυτούς να τρέχει με το γκλομπ στο χέρι, ενώ η μηχανή της Αστυνομίας πατά σε γρασίδια και πεζοδρόμια για να κυνηγήσει τους skaters. 

Δείτε βίντεο από το κυνηγητό 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις