Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

Βιέννη τώρα: Κατεβάζει τον στρατό στους δρόμους ο Κουρτζ!


 Σε έξι σημεία χτύπησαν οι ισλαμιστές τρομοκράτες. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι υπάρχει εμπλοκή του στρατού της Αυστρίας.

Σε πραγματικό πεδίο μάχης μετατρέπεται η Βιέννη, αφού αυτή τη στιγμή στρατιωτικές δυνάμεις κατεβαίνω στους δρόμους για να συνδράμουν το έργο της αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεων.

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες χτύπησαν σε έξι διαφορετικά σημεία πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα πως υπήρχε σχέδιο το οποίο εκπονήθηκε εδώ και καιρό. Ήταν μάλιστα δύσκολο να εκπονηθεί χωρίς την βοήθεια κάποιας μεγάλης μυστικής υπηρεσίας του εξωτερικού. Πρόσφατα είχαμε τις αποκαλύψεις ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες σχεδίαζαν δολοφονικά χτυπήματα κατά αυστριακών πολιτικών εντός αυστριακού εδάφους. Το γεγονός και μόνο ότι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, το Αναντολού, δεν λεει κουβέντα για τρομοκρατία, οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάτι πολύ βρώμικο συμβαίνει πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στην Βιέννη. Δείτε τα σημεία που χτύπησαν οι τρομοκράτες:

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις