Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Βρετανία: 80χρονη συνταξιούχος παντρεύτηκε τον 35χρονο εραστή της


 Για τον έρωτά της με τον Αιγύπτιο εραστή της, που είναι 45 χρόνια μικρότερός της, είχε μιλήσει σε εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης η 80χρονη Άιρις Τζόουνς από το Σόμοερσετ σοκάροντας το τηλεοπτικό κοινό με τις λεπτομέρειες περιγραφές της ερωτικής της ζωής. Μάλιστα, είχε αποκλείσει την πιθανότητα ο Μοχάμεντ Αχμέντ Ιμπραχάμ να τη θέλει για τα λεφτά της γιατί είχε μόνο τη σύνταξή της.

Πλέον η Άιρις είναι παντρεμένη με τον Μοχάμεντ και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Άιρις είχε κυριολεκτικά αφήσει άναυδους τους Βρετανούς όταν είχε αποκαλύψει ότι γνωρίστηκε με τον εραστή της στο facebook και όταν πήγε να τον βρει στην Αίγυπτο πέρασαν ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι. Σύμφωνα με το Al Watan, το ζευγάρι έχει παντρευτεί επίσης με τον Μοχάντ να δηλώνει: "Δεν θέλω υπηκοότητα ούτε τα λεφτά, είμαι καλά έτσι και εργάζομαι και δοξάζω τον Θεό, έχω τα χρήματά μου". Φέρεται ο γάμος να έγινε στην Αίγυπο και η Άιρις ασπάστηκε το Ισλάμ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι στο Facebook σε σελίδα σχετικά με τον αθεϊσμό. Άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα δύο εβδομάδες μετά και χαριτολογώντας της έλεγε ότι την αγαπά και την αποκαλούσε "σύζυγό" του.

Πέρασαν μαζί κάποιες μέρες στο Κάιρο, ενώ εκεί η Άιρις είχε ένα ατύχημα και πέρασε δύο ημέρες στο νοσοκομείο. Γνώρισε και τη μητέρα του αγαπημένου της, που είναι 70 ετών η οποία είπε πως η ηλικία είναι ένας αριθμός. Η Άιρις ήρθε σε σύγκρουση με τον έναν από τους γιους της λόγω της σχέσης της με τον Μοχάμεντ. Όπως είχε πει, εκείνος την υποδέχθηκε τον Νοέμβριο στο αεροδρόμιο του Καΐρου. Ώρες μετά η συνάντησή τους έγινε καυτή. "Ήταν απίστευτα. Ένιωθα παρθένα και πάλι. Δεν ήταν εύκολο αλλά ήταν πολύ όμορφα και ρομαντικά. Ο πρώην άνδρας μου έλεγε ότι ήμουν παγοκολόνα όταν χωρίσαμε πριν από 40 χρόνια, αλλά τώρα ξέρω σίγουρα ότι δεν είμαι".

Παραδέχεται ότι η πρώτη ερωτική τους συνεύρεση έγινε σε ένα φθηνό ξενοδοχείο, γιατί τα "ακριβά και αξιοσέβαστα ξενοδοχεία θα τους αντιμετώπιζαν με δυσπιστία λόγω της διαφοράς ηλικίας, σημείωσε η Άιρις. Η Άιρις παίρνει 200 λίρες σύνταξη την εβδομάδα και επίδομα για ΑμεΑ. Της ανήκει ένα μπανγκαλόου αξίας 220.000 λιρών.

Ο Μοχάμεντ ζει σε ένα τριάρι με τους γονείς του και τις δύο αδελφές του και τον αδελφό του αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επιδιώκει τα λεφτά της.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις