Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ Ή ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ;;; Οι «ειδικοί» προτείνουν μοντέλο Wuhan για την Ελλάδα: «Θα βγαίνει μόνο ένας από το σπίτι και κάθε 3-4 μέρες»!


 Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Την πλήρη καταπάτηση των ατομικών ελευθεριών και την δημιουργία ολοκληρωτικού καθεστώτος τύπου κομμουνιστικής Κίνας

προτείνουν οι «ειδικοί» στην κυβέρνηση ζητώντας της να υιοθετήσει το μοντέλο της Wuhan!

Μιλώντας πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να ακολουθήσει το μοντέλο της Γιουχάν. 

Να βγαίνει, δηλαδή, μόνο ένα άτομο από κάθε σπίτι, κάθε 3 με 4 μέρες ώστε να επισκέπτεται το σούπερ μάρκετ και να παίρνει τα αναγκαία προϊόντα. «Ούτε για άθληση, ούτε για τράπεζα, ούτε τίποτε άλλο» είπε, «μήπως και μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση».

Δηλαδή, ομολογούν την αποτυχία τους με τα συνεχόμενα και ακόμα χειρότερα, σε απαγορεύσεις lockdown, και προτείνουν καθεστώς φυλακής για 11.000.000 Έλληνες.

Να θυμίσουμε ότι στην Wuhan κυνηγούσαν τους πολίτες με απόχες όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες.

Όχι μόνο δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν την μετάδοση του ιού αλλά στο τέλος θα έχουν καταστρέψει κάθε έννοια ελευθερίας στην μετακίνηση και στον λόγο.

Μην ξεχνάμε ότι διώκεται πλέον και η σκέψη και ο σκεπτικισμός καθώς «βαφτίζονται» ως ψευδείς ειδήσεις (ακόμα και οι απόψεις και οι κριτικές σκέψεις).

Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις και ακόμα κι όταν τελειώσει η ιστορία του κορωνοϊού, οι άνθρωποι και οι κοινωνίες δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιοι ενώ η όποια Δημοκρατία είχαν θα έχει καταλυθεί για το καλό μας...

Όπως έλεγε και ο Βενιαμίν Φραγκλίνος: «Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια» και αυτό είναι νομοτελειακό.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.