Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Απίστευτος A.Γεωργιάδης: «Άμα είσαι "έξω καρδιά" και έχεις οικογενειακή συμπεριφορά κολλάς κορωνοϊό»

 O υπυοργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να «μαζέψει» την δήλωσή του για τους Θεσσαλονικείς αλλά κατέληξε περισσότερο εκτεθειμένος, καθώς δήλωσε πως όποιοι έχουν «έξω καρδιά» και βρίσκονται σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα...

κολλούν κορωνοϊό! 

Όλα ξεκίνησαν ερώτηση του δημοσιογράφου σε διαδικτυακή εκδήλωση πριν λίγες ημέρες, γιατί οι περιορισμοί τηρήθηκαν στην Αθήνα κι όχι στη Θεσσαλονίκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «είναι και θέμα του χαρακτήρα του κόσμου καμιά φορά…».


Σε σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης προσπάθησε να «τα μαζέψει» λέγοντας ότι «γιατί τα μέτρα εφαρμόστηκαν στην Αθήνα και όχι στην Θεσσαλονίκη», είπα: «καμία φορά είναι και ο χαρακτήρας κάποιου..κλπ» αυτό το μετέφρασαν: «Άδωνις ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων φταίει για τον ιό και ακόμη και κάποιοι σοβαροί τσίμπησαν…».

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!


Σε δεύτερη ανάρτησή του σημειώνει: «Η Θεσσαλονίκη είναι η αγαπημένη μου πόλη και ο χαρακτήρας των κατοίκων της, ζεστός, φιλόξενος, φιλικός και υπέροχος. Όσον αφορά στον ιό όμως η έξω καρδιά συμπεριφορά και η οικογενειακή ατμόσφαιρα μπορεί να έχει παίξει ρόλο διότι ο ιός θρέφεται από αυτά δυστυχώς».
Βέβαια σε λίγο καιρό αυτά τα συμπεριφορικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων θα πάψουν να αποτελούν πρόβλημα, καθώς με τις απαγορεύσεις οικονομικής καταστροφής, η κυβέρνηση «βυθίζει» τη χώρα στη μιζέρια και μετατρέπει τους Έλληνες σε... ερημίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις