Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Απίστευτες καταγγελίες για την «νοθεία του αιώνα» : Πώς «χάθηκαν» εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι υπέρ Τραμπ- Έρευνα του FBI


 Τρομερές αποκαλύψεις χτες Τρίτη, στις ΗΠΑ, εγείρουν ερωτήματα για το τι ακριβώς συνέβη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές 288.000 ψηφοδέλτια εξαφανίστηκαν ενώ σε άλλα 100.000 άλλαξαν ημερομηνίες. Ταυτόχρονα ταχυδρομικοί ψήφοι υπέρ του Τράμπ «χάθηκαν» ενώ έφταναν κανονικά οι ψήφοι για τον Μπάιντεν.

Στην πιο εκπληκτική αναφορά, ένας συνεργαζόμενος με τα ταχυδρομεία των ΗΠΑ είπε ότι το φορτηγάκι του, γεμάτο με 144.000 έως 288.000 ψηφοδέλτια, που οδήγησε από την Νέα Υόρκη στην Πενσυλβάνια εξαφανίστηκαν, αφού τα παρέδωσε στο εκεί ταχυδρομείο.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Άλλες αναφορές έκαναν λόγο για ψηφοδέλτια, στα οποία οι υπάλληλοι του ταχυδρομείου άλλαζαν ημερομηνίες, ενώ την ίδια στιγμή ψηφοδέλτια υπέρ του Τράμπ βρέθηκαν σε χώρους που χρησιμοποιούνται για αλληλογραφία που δεν μπορεί να παραδοθεί. Σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δεν συνέβη με ψηφοδέλτια υπέρ του Μπάιντεν, για τα οποία υπήρχαν εντολές να φτάσουν άμεσα στους προορισμούς τους

Ενώ μια tρίτη αναφορά έθεσε ζητήματα για «πείραγμα» των μηχανών καταμέτρησης ψηφοδελτίων.

Οι ισχυρισμοί έγιναν από το Amistad Project, που έχει ξεκινήσει μια ανεξάρτητη έρευνα για το συνέβη σε συγκεκριμένες πολιτείες που δίνουν την νίκη στον Μπάιντεν.

Τα στοιχεία έχουν ήδη ζητηθεί από το FBI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις