Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

H XOYNTA KAI O ΦΑΣΙΣΜΟΣ EINAI ΕΔΩ!!! (video) Η ΕΛ.ΑΣ σε ρόλο …σταθμάρχη έκλεισε το μετρό ,σταμάτησε τα τραμ και κάνει προσαγωγές!


 Μετά το μετρό η ΕΛ.ΑΣ σταμάτησε και τα δρομόλογια των τραμ!

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας διεκόπησαν και τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση

“Αιγαίο” στη Ν. Σμύρνη έως το “Σύνταγμα”. Η κίνηση του Τραμ γίνεται από τη “Βούλα” έως τη στάση “Αιγαίο”.

Νωρίτερα πάλι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισαν στις 11π.μ. και οι σταθμοί του μετρό “Αττική” , “Ευαγγελισμός” και “Μ. Μουσικής”.

Κλειστοί είναι από νωρίς το πρωί, οι σταθμοί “Ομόνοια”, “Πανεπιστήμιο”, “Σύνταγμα”, “Ακρόπολη”, “Μοναστηράκι” και “Βικτώρια”, “Σεπόλια” στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Oι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις!


 

Διαδηλωτές από φοιτητικούς συλλόγους κλείστηκαν σε κτίριο στη Στοά Φέξη για να αποφύγουν πιθανές συλλήψεις μετά το τέλος της πορείας διαμαρτυρίας, που πήραν μέρος, για την επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, Αθήνα Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020. Με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, απαγορεύονται σήμερα οι συναθροίσεις με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, για λόγους δημόσιας υγείας. Κλειστοί είναι, από τις 8 το πρωί, οι σταθμοί “Ομόνοια”, “Πανεπιστήμιο”, “Σύνταγμα”, “Ακρόπολη”, “Μοναστηράκι” και “Βικτώρια” στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Σε εξέλιξη είναι σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας, με τα μέτρα για την 12η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, είναι ανάλογα με αυτά του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα έχουν προσαχθεί από την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων περισσότερα από δεκαπέντε άτομα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ προβλέπει την αποτροπή συγκέντρωσης στην συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα στα Εξάρχεια, όπου δολοφονήθηκε , ο Αλέξης Γρηγορόπουλος στις 6 Δεκεμβρίου του 2008. Τον 15χρονο πυροβόλησε ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας.

Η ΚΝΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «παρεμποδίστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας αντιπροσωπεία του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ που, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, επεδίωξε να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, στον τόπο της δολοφονίας του, στα Εξάρχεια».

«Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, που φτάνει σε σημεία αυτογελοιοποίησης μέσα από την αντιδημοκρατική απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων σε όλη την Επικράτεια. Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η φωνή μας δε φιμώνεται! Απέναντι στο όργιο αυταρχισμού και καταστολής, ο λαός και η νεολαία θα αντιτάξουμε τον οργανωμένο μας αγώνα για υγεία, μόρφωση και ζωή με δικαιώματα» τονίζει, καταλήγοντας, η ανακοίνωση της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις