Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ηρθες η ώρα εμβολίου...3 ΕΠΙΟΡΚΟΙ βασικοί πυλώνες που σιγοντάρισαν την Κομμαντατούρ στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ομοεθνών τους, για πάνω από μια δεκαετία.


 Θεμ. Κιουρτζής

Μόλις άκουγα ότι οι πρώτοι που θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ να εμβολιαστούν είναι, λέει, οι γιατροί & το νοσηλευτικό προσωπικό, τα σώματα ασφαλείας & οι δημόσιοι υπάλληλοι. 

Δηλαδή, οι 3 ΕΠΙΟΡΚΟΙ βασικοί πυλώνες που σιγοντάρισαν την Κομμαντατούρ στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ομοεθνών τους, για πάνω από μια δεκαετία. 

Και τώρα τι θα πείτε & τι θα κάνετε, όταν ΕΣΕΙΣ αναγκάζατε τον κόσμο να μην τολμά να κυκλοφορήσει χωρίς μάσκα, για να μη θίξω τα προηγούμενα χειρότερα? Ιδού η Ρόδος, ιδού & το Πήδημα (χωρίς βαζελίνη). Γιατί όσους σας μίλαγαν για Θεό & Νέμεση, εσείς τους λοιδωρούσατε, αντί πινακίου ευρώπουλων, αδιαφορώντας για τις Συνέπειες απέναντι  στα ίδια σας τα παιδιά, τους γονείς & τους παππούδες σας. 

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Και ΤΩΡΑ ακούω πως γίνονται κινήσεις, προς άγραν Εγγυήσεων γι'αυτό το εμβόλιο. Θα πάρετε τόσες Εγγυήσεις, όσες θα πάρετε & για τους λάθρο, όταν θα χάνετε τα κουφώματα, τα παιδιά & τις ζωές σας. Γιατί ΤΩΡΑ? ΤΩΡΑ ήρθε τ'αυγό στον κ@λο ΣΑΣ, ΑΦΟΥ επί 10 χρόνια χάσαμε περισσότερο κόσμο από το αλβανικό έπος & τη μικρασιατική καταστροφή?  

Ο Θεός να σας λυπηθεί, ειλικρινά το λέω. Μακάρι να μη δώσει να αναγκαστείτε να φτάσετε μέχρι εκεί. Γιατί οι υπόλοιποι που τα'χουν χάσει όλα, είναι στην προνομιακή θέση να έχουν φτάσει Γυμνοί απέναντι στον Εαυτό τους & ΆΡΑ να Εκτιμήσουν δεόντως ότι τους απέμεινε, την Υγεία, κάποιες Αξίες & την Αξιοπρέπειά τους, κάτι που ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. Αλλά ούτε & έχετε πιά χρονικό περιθώριο να περάσετε απ'αυτού του είδους την Βιωματική Πολυτέλεια.

Ένα σας απομένει. Να γίνετε η Αιτία, που θα αποδείξει γιά άλλη μιά φορά στην Ιστορία, ότι ο Ελληνισμός είναι ΥΠΕΡΒΑΣΗ, να δώσουμε τα χέρια & ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ. 


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, από καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις