Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Με λιγδιασμένο και άπλυτο φανελάκι πήγε να εμβολιαστεί ο Σ.Τσιόδρας (φώτο)


 Εντύπωση προκάλεσε το γεμάτο λεκέδες φανελάκι του επικεφαλής των «ειδικών» Σ.Τσιόδρα, όταν πήγε να εμβολιαστεί. Όταν ο «αρχιειδικός», έβγαλε του μισό πουκάμισό του, ξεπρόβαλε μια φανέλα, την οποία δεν την λες και... καθαρή.

Εκτός του κιτρινιασμένου χρώματός της φαίνονταν ξεκάθαρα δύο μεγάλοι λεκέδες, οι οποίοι προκάλεσαν εντύπωση σε όσους ήταν παρόντες, καθώς κάποιος θα περίμενε πως σε μία δημόσια εκδήλωση να εμφανιστεί τουλάχιστον με καθαρά ρούχα.

Μάλιστα η εμφάνιση του κ.Τσιόδρα προκάλεσε προβληματισμό και στους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου, αφού ο «Σωτήρης» έχει ταυτιστεί απόλυτα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και έτσι έπεσαν τα «απαραίτητα» τηλέφωνα ώστε να γίνει σωστή διαλογή φωτογραφιών από τον δημόσιο εμβολιασμό σε σάιτ και κανάλια και να κρυφτεί έτσι το άπλυτο και λιγδιασμένο φανελάκι του αρχιλοιμωξιολόγου της κυβέρνησης.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Μάλιστα δόθηκε σαφή εντολή από το Μαξίμου να μη γίνει ούτε μισό αστείο για το άπλυτο φανελάκι Τσιόδρα στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, καθώς μετά το περιστατικό με την «υπέρκομψη Μαρέβα», φοβούνται ότι ακόμα κι ένα αθώο αστείο μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακό «τσουνάμι».

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις