Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Νέο σοκ στη Ρόδο: 16χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού - Έγιναν συλλήψεις


 Νέα υπόθεση καταγγελίας βιασμού συγκλονίζει τη Ρόδο. Το βράδυ της Τρίτης, σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές, έπειτα από καταγγελία που έγινε ότι υπήρξε βιασμός σε βάρος μιας 16χρονης από το χωριό Σάλακος, σύμφωνα με τη Ροδιακή.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις νέους, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα την οικογένεια και συγγενείς της, καθώς επίσης και τις αστυνομικές Αρχές.

Κατονομάστηκαν ως υπαίτιοι τέσσερις νέοι, οι δύο από τους οποίους ήταν ανήλικοι και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία αναζήτησής τους στο χωριό Απόλλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χωριό μετέβησαν από τη Σάλακο και συγγενείς της 16χρονης, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπήρχε φόβος για ενδεχόμενο να υπάρξει αυτοδικία σε βάρος των νεαρών και βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες.

Τελικά οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής, με τη συνδρομή της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο από τους νεαρούς, τους οποίους προσήγαγαν στην ασφάλεια για να δώσουν καταθέσεις.

Οι δύο από αυτούς αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι, ενώ οι άλλοι δύο κρατούνται μέχρι να διευκρινιστεί τι θα γίνει.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ έχει δοθεί εντολή από την εισαγγελία Ρόδου να κατατεθεί ιατρική εξέταση και πραγματογνωμοσύνη για την 16χρονη.

Και στα δύο χωριά πάντως υπήρξε μεγάλη αναστάτωση τόσο χθες όσο και σήμερα. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις