Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ομπάμα, Ο Μπάιντεν και η Διευθύντρια της CIA, Τζίνα Χάσπελ, Φαίνεται ότι Συνελήφθησαν για Κατασκοπεία & Εκλογική Νοθεία

 


Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Από τη blogger: πρόκειται για μια είδηση που τα συστημικά ΜΜΕ διαψεύδουν έντονα, όπως είναι αναμενόμενο. Στο άρθρο αναφέρεται πως έχει επιβληθεί απαγόρευση σχετικών δημοσιεύσεων σε αμερικανικά ΜΜΕ. Μέχρις αποδείξεως των λεγομένων, θεμιτό είναι να διατηρούμε πάντα επιφυλάξεις.

Προφανώς ο Μπαράκ Ομπάμα συνελήφθη στη Χαβάη και κατηγορήθηκε για κατασκοπεία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Εθνικής Ασφάλειας, John C. Demers  το Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

Την ίδια ημέρα ο πρώην αντιπρόεδρος του Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν άρχισε να φοράει μπότα που θα μπορούσε να κρύψει ένα βραχιόλι στον αστράγαλο, αν και ισχυρίστηκε ότι η μπότα οφείλεται σε τραυματισμό στον αστράγαλο. Πριν από δύο εβδομάδες, η Διευθύντρια της CIA, Τζίνα Χάσπελ, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της εκλογικής νοθείας – και είπε ότι θα αποκαλύψει πληροφορίες για τον Ομπάμα και τον Μπάιντεν.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Υπήρχαν υποψίες ότι ο Ομπάμα, ο Μπάιντεν και η Χάσπελ συνεργάζονταν με ξένες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, και επιπλέον προωθούσαν τη χρήση της εκλογικής απάτης για να θέσουν τους προς τα αριστερά προσκείμενους και εκτεθειμένους Μπάιντεν- Χάρις στην εξουσία ώστε να καταλάβουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ και να εδραιώσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η κατηγορία του Ομπάμα έφερε τον ισχυρισμό ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ΗΠΑ συνωμοτώντας με έναν επιχειρηματικό εταίρο και πρώην πράκτορα της CIA, ώστε να δοθούν διαβαθμισμένες πληροφορίες της αμερικανικής κυβέρνησης σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους των Κινεζικών Μυστικών Υπηρεσιών στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (ΛΔΚ).

Ο Μπάιντεν φέρεται να βρίσκεται υπό κατ ‘οίκον περιορισμό επειδή έθεσε σε κίνδυνο την αμερικανική ασφάλεια συνωμοτώντας με μια ξένη δύναμη, ώστε να παρέμβει στις εκλογές των ΗΠΑ. Αν και ο Μπάιντεν είχε προκαταβολικά αναφερθεί στην εκλογική νοθεία στην εθνική τηλεόραση, λέγοντας ακριβώς πριν από τις εκλογές ότι «δημιούργησαν τον πιο εκτενή οργανισμό Εκλογικής Νοθείας στην ιστορία της πολιτικής».

Ο φορητός υπολογιστής του γιου του Μπάιντεν, Hunter, λέγεται πως περιέχει αποδείξεις για το ότι ο Μπάιντεν είχε παράνομες δοσοληψίες, έχοντας δεχτεί εκατομμύρια δολάρια από την Κίνα, την Ουκρανία και άλλες χώρες κατά τη διάρκεια των ετών που κατείχε δημόσιο αξίωμα, συμπεριλαμβανομένων των οκτώ ετών του ως Αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Μία έκθεση της 22ας Νοεμβρίου, αναφέρει ότι ο Τζο Μπάιντεν έκλεψε 140 εκατομμύρια δολάρια από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και τα μετέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στα Νησιά Καϊμάν:  

«Η έκθεση δείχνει ότι ο Τζο Μπάιντεν έκλεψε 140 εκατομμύρια δολάρια από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και μετέφερε τα $ $ στη  Rosemont Seneca, σύμφωνα με αναφορές για τραπεζικές συναλλαγές, και στη συνέχεια στον προσωπικό του λογαριασμό στα νησιά Cayman.«

twitter.com/MzMugzzi

Μήνες πριν από τις εκλογές, η Ουκρανία είχε εκδώσει ένταλμα για τον Μπάιντεν σχετικά με τις συναλλαγές του εκεί – ειδήσεις που, όπως όλες οι άλλες που συνδέονται με τη Δημοκρατική Κλίκα, δεν έφτασαν ποτέ στα πρωτοσέλιδα του τύπου που ελέγχεται από την Αριστερά Πτέρυγα.

Οι φερόμενες συλλήψεις των Haspel, Obama και Biden λέγεται ότι συνδέονται με μια εκτεταμένη έρευνα για θέματα μαζικής εκλογικής νοθείας, η οποία επικεντρώνεται στους διακομιστές της Dominion Company και τις προεδρικές εκλογές του 2020, τις οποίες ο Biden ισχυρίστηκε ότι κέρδισε.

Στις 7 Νοεμβρίου, το Σάββατο μετά τις εκλογές, η Διευθύντρια της CIA Τζίνα Χάσπελ συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για εκλογική νοθεία. Τραυματίστηκε από τις δυνάμεις του US Spec που εισέβαλαν σε έναν χώρο όπου βρίσκονταν διακομιστές της CIA στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Δυστυχώς, πέντε Αμερικανοί στρατιώτες και ένας από τους μισθοφόρους της CIA σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση.

Η Haspel, η οποία προφανώς βρισκόταν στη Φρανκφούρτη για να προστατεύσει δεδομένα που υπήρχαν στους διακομιστές και που θα ενοχοποιούσαν τους αρχηγούς του Βαθέως Κράτους  Ομπάμα και  Μπάιντεν, φέρεται να φάνηκε συνεργάσιμη ώστε να μειωθεί η ποινή της και αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με μία εκτεταμένη Εκλογική Νοθεία που διαπράχθηκε από τους Δημοκρατικούς στις εκλογές του 2020.

Κατά τη στρατιωτική επιδρομή κατασχέθηκαν  διακομιστές της Dominion Voting, οι οποίοι βρέθηκαν να έχουν μεταφέρει ψήφους από τον Trump στο Biden από τις τοποθεσίες τους στη Γερμανία, τον Καναδά και την Ισπανία. Πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα επιδρομές στο Τορόντο (έδρα του Dominion Voting System) και στη Βαρκελώνη της Ισπανίας (ένα άλλο σύμπλεγμα διακομιστών της CIA-Scytl που χρησιμοποιήθηκε στις μεταφορές αυτές των ψήφων).

Αν και δεν θα το ακούσατε ποτέ στα σημερινά ΜΜΕ, οι διασυνδέσεις ήταν προφανώς εκεί. Ο George Soros ήταν επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου της Dominion. Από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ένα πλήθος αποδεικτικών στοιχείων έχει προκύψει γύρω από τα μηχανήματα Dominion Voting που ανήκουν στον Τζορτζ Σόρος, τα οποία παρουσίασαν τα αποτελέσματα των εκλογών των ΗΠΑ. Η ταξινόμηση έγινε σε διακομιστές με εύκολη παραβίαση στη Γερμανία, τον Καναδά και την Ισπανία που ήταν συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. Τα προγράμματα Dominion λέγεται ότι είχαν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν εκατομμύρια ψήφους του Τραμπ  στον Μπάιντεν.

Το 2002-2004, η CIA δάνεισε ένα λογισμικό αλλαγής αλγορίθμου εκλογικής εφαρμογής της  Hammer Supercomputer Scorecard προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στο λογισμικό αλλαγής ψήφων της Smartmatic, που αναπτύχθηκε στη Βενεζουέλα από τον δικτάτορα Hugo Chavez και στρατιωτικούς αξιωματούχους της Βενεζουέλας προκειμένου να νοθεύσουν τις εκλογές.

Το Σάββατο το πρωί, 28 Νοεμβρίου, η Ποινική Κατηγορία για τον Ομπάμα άνοιξε από τον Demers, τον Νομικό Εκπρόσωπο των ΗΠΑ για την περιφέρεια της Χαβάης Kenji M. Price, τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας του FBI Alan E. Kohler Jr. και τον Ειδικό Πράκτορα Υπεύθυνο για το Γραφείο του FBI στη Χονολουλού  Eli S. Miranda.

Ένας δικαστής έχει επιβάλει «αποκλεισμό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» στις ΗΠΑ σχετικά με τη σύλληψη, ωστόσο καναδικά μέσα όπως το  Conservative Beaver καθώς και μερικές Ισπανόφωνες εφημερίδες δεν υπόκεινται σε αυτούς τους κανόνες και έχουν αναφέρει τη διάσημη αυτή σύλληψη.

Υπό τη διεύθυνση του στρατηγού Michael Flynn, οι μαζικές συλλήψεις συνεχίστηκαν για πάνω από 209.000 σφραγισμένες κατηγορίες που έχουν κατατεθεί σε ομοσπονδιακά δικαστήρια σε ολόκληρη τη χώρα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Πρόεδρος Τραμπ. Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ο Flynn άρχισε να εκτελεί συλλήψεις υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό, και επί του παρόντος αναζητά παιδόφιλους στην Ολλανδία – την έδρα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων – όπου πρόσφατα, πολλά αεροπλάνα έχουν συντριβεί μυστηριωδώς. Ο Χένρι Κίσινγκερ και άλλοι, εκδιώχθηκαν από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων.

Στρατιωτικές πτήσεις με σκοπό εκδόσεις, πραγματοποιούνταν σε όλες τις ΗΠΑ. Λέγεται ότι εκατοντάδες προδοτικοί παράγοντες βρέθηκαν, τέθηκαν σε πτήσεις και ανακρίθηκαν, με έμφαση στην εύρεση στοιχείων για την εκλογική νοθεία.

Εδώ και χρόνια το Δημοκρατικό Κόμμα και ορισμένες πολιτικές ελίτ των Ρεπουμπλικανών προφανώς συνεργάζονται με τα Κινέζικα και άλλα Κομμουνιστικά Κόμματα για την ανατροπή της κυβέρνησης των ΗΠΑ και τη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Ο Τραμπ και τα Λευκά Καπέλα της Συμμαχίας παγίδευσαν τις Προεδρικές Εκλογές του 2020 ώστε να πιάσουν αυτούς τους κακούς να διαπράττουν προδοσία – με πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το «Kraken».

Το Kraken ήταν το ψευδώνυμο του Σώματος Στρατιωτικών  Πληροφοριών του 305ου τάγματος που βρίσκεται στο Fort Huachuca, της Αριζόνα. Παρείχε ηλεκτρονικό πόλεμο και πληροφορίες σημάτων (SIGINT). Το 305ο αποτελείται από έξι εταιρείες, HHC, Alpha, Bravo, Charlie, Delta και Echo.

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το πρωί, αμέσως μετά τις εκλογές, το Υπουργείο Άμυνας, το 305ο τάγμα και η NSA άρχισαν να καταγράφουν σε πραγματικό χρόνο αποδείξεις νοθείας σχετικές με αλλαγή ψήφων και από τις έξι επίμαχες πολιτείες (GA, PA, MI, WI, AZ, NV) (Τζόρτζια, Πενσιλβάνια, Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Αριζόνα, Νεβάδα) σε ένα τεχνολογικό βιβλίο blockchain που δεν μπορούσε να χακαριστεί ούτε να διαγραφεί. Αυτά τα σε πραγματικό χρόνο ψηφιακά αποδεικτικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν τώρα για τη δίωξη όλων των παραγόντων του Βαθέως Κράτους που εμπλέκονται στις εκλογές και στην εκλογική νοθεία – συμπεριλαμβανομένων των Obama, Biden και Haspel.

Σελίδα 9 των Ομοσπονδιακών Αγωγών της Σίντνεϊ Πάουελ που κατατέθηκαν στη Γεωργία και το Μίσιγκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020: «Το λογισμικό Dominion ήταν προσβάσιμο  από πράκτορες που ενεργούσαν για λογαριασμό της Κίνας και του Ιράν για να παρακολουθούν και να χειραγωγούν τις εκλογές, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων γενικών εκλογών των ΗΠΑ το 2020».

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου ο Στρατηγός McInerney τουίταρε:

«Είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Προσπαθούν να ανατρέψουν αυτήν την κυβέρνηση. «

Πηγή: https://beforeitsnews.com/politics/2020/12/obama-biden-cia-director-gina-haspel-evidently-arrested-for-espionage-voter-fraud-3219687.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.