Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Οι διασώστες έσωζαν την κοπέλα του μέσα στο ασθενοφόρο και εκείνος τους πυροβόλησε

 Νεκρός έπεσε ο νεαρός από την ανταλλαγή πυροβολισμών με το παραϊατρικό προσωπικό

Μια εντελώς περίεργη ιστορία καταφτάνει από το Αρκάνσας των ΗΠΑ, ένα περιστατικό που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και κατέληξε με έναν άντρα να πέφτει νεκρός από σφαίρες.

Ο 22χρονος Kevin Curl έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυροβολισμών με… παραϊατρικό προσωπικό. Φέρεται να τσακώθηκε με τους διασώστες που έδιναν τις πρώτες βοήθειες στην 20χρονη σύντροφό του μέσα στο ασθενοφόρο.

Από το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Arkansas Democrat-Gazette», που επικαλείται πηγές της αστυνομίας, μαθαίνουμε πως ένας από τους δύο διασώστες, ο 21χρονος John Spriggs, είπε στις αρχές ότι ο Curl τους προσέγγισε «με επιθετικό τρόπο» την ώρα που έσωζαν τη ζωή της κοπέλας μέσα στο ασθενοφόρο.

Του ζήτησαν να πάει λίγο πιο πίσω, εκείνος αρνήθηκε και στον καυγά που έγινε ο Spriggs τον έσπρωξε για να τον απομακρύνει.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!


Τότε ήταν που ο νεαρός έβγαλε το πιστόλι του και άρχισε να πυροβολεί τον Spriggs και τον 35χρονο συνάδελφό του, Joshua Godfrey. Τους έριξε από τρεις σφαίρες, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Ο Spriggs κατάφερε να πιάσει το όπλο του και πυροβόλησε πίσω τον νεαρό, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Η αστυνομία βρήκε το πτώμα του στην κουζίνα του σπιτιού του, όπου κατάφερε να επιστρέψει.

Στο ίδιο σπίτι απ’ όπου είχαν μεταφέρει οι διασώστες την κοπέλα στο ασθενοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις