Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

Το Πεντάγωνο σταμάτησε τις διαδικασίες μετάβαση λόγω Χριστουγέννων - Μπάιντεν: «Θέλουμε τον έλεγχο του στρατού» Η ομάδα μεταβίβαση της εξουσίας στις ΗΠΑ του Τ.Μπάιντεν διαμαρτύρεται ότι δεν υπήρχε συμφωνία με το Πεντάγωνο για το σταμάτημα της διαδικασίας λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων με αρκετούς υποστηρικτές του να δείχνουν τον Ν.Τραμπ λέγοντας ότι συμπεριφέρεται σαν τον Καίσαρα πριν διαβεί τον Ρουβίκωνα ενώ την ίδια στιγμή οι Δημοκρατικοί δείχνουν ότι θέλουν άμεσα να ελέγξουν τον στρατό.

Αναφορές κάνουν λόγο ότι την Παρασκευή ο ΥΠΑΜ των ΗΠΑ Κρις Μίλερ διέταξε "γενικό στοπ" στις διαδικασίες συζητήσεων με την ομάδα Μπαίντεν για να γίνουν οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

"Δεν είναι αλήθεια" δήλωσε ο Διευθυντής των Εθνικών Πληροφοριών λέγοντας το άρθρο της Axios σαν ψευδές που θέλει να δημιουργήσει κλίμα.


 

Βέβαια η ομάδα Μπάιντεν δηλώνει ότι δεν έχει συμφωνήσει για σταμάτημα των διαδικασιών λόγω γιορτών αναφέροντας επιπλέον ότι "Είμαστε προβληματισμένοι να μαθαίνουμε τέτοια ζητήματα" όπως ανέφερε το Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις