Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Σταματά το εμβόλιο την εξάπλωση του ιού; «Δεν ξέρουμε» λέει ο Αλμπέρτ Μπουρλά της Pfizer

 


Ο διευθυντής της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer Αλμπέρτ  Μπουρλά τόνισε ότι δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το εάν αυτοί που θα εμβολιαστούν θα μπορούν να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους, λίγο μετά την έγκριση του εμβολίου της από την Μ. Βρετανία.  Το πραγματικό ερώτημα φυσικά είναι το τι άλλο "δεν ξέρει" για το εμβόλιο που κατασκεύασε η εταιρεία.

Παρά το ότι ο Αλμπέρτ Μπουρλά είπε ότι  περιμένει το εμβόλιο να παραδοθεί με ταχύτατους ρυθμούς και στις Ηνωμένες Πολιτείες, σημείωσε ότι είναι υπό εξέταση το εάν αυτοί που θα εμβολιαστούν μπορούν ακόμη να μεταφέρουν και να μεταδώσουν τον ιό.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

«Παρά το ότι έχω την προστασία, μπορώ να το μεταδώσω σε άλλους ανθρώπους», τον ρώτησε ο Lester Holt του αμερικάνικου δικτύου NBC το βράδυ της Πέμπτης για να πάρει την απάντηση του Μπουρλά: «Νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί. Δεν είμαστε σίγουροι γι’ αυτό, αυτή την στιγμή».


Πρόκειται σαφώς περί ενός σημαντικού παράγοντα, όσον αφορά στις στρατηγικές που σχεδιάζουν τα κράτη για τον εμβολιασμό και το "κενό" αυτό εγείρει αν μη τι άλλο ερωτήματα ως προς την επάρκεια του εμβολίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις