Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Προσήγαγαν ανήλικα κορίτσια που φωτογραφίζονταν έξω από το στρατόπεδο στο Ναύπλιο: Εξαγριώθηκαν οι γονείς!


 Απίστευτο περιστατικό στο Ναύπλιο, με την αστυνομία να προσάγει στο τμήμα δύο ανήλικα κορίτσια, που παραλίγο να κατηγορηθούν για... κατασκοπεία, επειδή έβγαζαν φωτογραφίες έξω από το στρατόπεδο, το οποίο δεν λειτουργεί ουσιαστικά, αφού χρησιμοποιείται ως ξενώνας!

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό, το μεσημέρι της Τρίτης (29/12), στο Ναύπλιο...

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα anagnostis.orgδύο ανήλικα κορίτσια παραλίγο να κατηγορηθούν ακόμα και για... κατασκοπεία, όταν φωτογραφήθηκαν στη βόλτα τους έξω από το στρατόπεδο της πόλης, το οποίο, μάλιστα, δεν λειτουργεί ουσιαστικά, αφού χρησιμοποιείται ως ξενώνας!

Η κίνηση, ωστόσο, των δύο ανήλικων κοριτσιών να φωτογραφηθούν σήμανε συναγερμό από τον φρουρό, ο οποίος αμέσως ειδοποίησε τους ανωτέρους του. 

Μέσα σε λίγα λεπτά, ένα περιπολικό της αστυνομίας βρισκόταν έξω από το στρατόπεδο και οι αστυνομικοί καλούσαν τα παιδιά να τους ακολουθήσουν στο τμήμα, χωρίς να τους εξηγήσουν καν την αιτία. Η επέμβαση της αστυνομίας, εξάλλου, έγινε τόσο γρήγορα και τα δύο κορίτσια βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων και της κάμερας που είχαν μαζί τους, χωρίς να προηγηθεί κάποια σύσταση ή ενημέρωση.

Τα δύο κορίτσια, αναφέρει το anagnostis.org15 και 16 ετών, περνούσαν από την πίσω πλευρά του στρατοπέδου στην οδό Αγίου Ανδριανού, στο Ναύπλιο, κάνοντας τη βόλτα τους και με το κινητό τους τηλέφωνο φωτογραφίζονταν.

Τελικά, μετά από την αγανακτισμένη παρέμβαση των γονιών, που είχαν στο μεταξύ ειδοποιηθεί, επικράτησε η λογική και δεν κρατήθηκαν τα στοιχεία των παιδιών, που αφέθηκαν ελεύθερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις