Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

O Τούρκος CEO της BioNΤech δεν έχει κάνει το εμβόλιο της εταιρίας του με τη Pfizer γιατί «ακόμα το ψάχνει!»


 Σε περίεργες δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος CEO της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν, συμπαραγωγός μαζί με τη Pfizer του εμβολίου mRNA για τον κορωνοϊό, στο γερμανικό κανάλι ARD, όπου δεν αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο της ίδιας του της εταιρίας(!) και δήλωσε πως ψάχνει «νομικούς τρόπους»(;) για να εμβολιαστεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του δημοσιογράφου «Λέτε ότι δεν έχετε κάνει ακόμη το εμβόλιο στην εταιρεία σας. Δε θα ήταν σωστό, για να δώσετε ένα παράδειγμα στον κόσμο, να κάνετε το εμβόλιο και εσείς ο ίδιος, ώστε να δείξετε ότι εμπιστεύεστε το προϊόν σας;», απάντησε:

 «Δεν έχω αντίρρηση να εμβολιασθώ. Τους επόμενους μήνες θα παράξουμε 1,2 δισ. δόσεις του εμβολίου και είναι σημαντικό να μην εξαιρεθεί κανένας συνεργάτης μας και γι' αυτό ψάχνουμε τη φόρμουλα για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε όλους μας τους συνεργάτες. Αναμένουμε να το ξεκαθαρίσουμε αυτό».

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Με αυτή τη «σαλάτα λέξεων» ο Τούρκος CEO ουσιαστικά δεν απάντησε στην ερώτηση αν θα εμβολιαστεί, ενώ μάλιστα δημιούργησε και ερωτήματα για το τι εννοούσε με τη φράση «νομική φόρμουλα», γιατί αφού το εμβόλιο της εταιρίας του είναι ασφαλές, όπως υποστηρίζει, ψάχνει «νομικές φόρμουλες» για να εμβολιάσει τους συνεργάτες του;

Μήπως δεν θέλουν να εμβολιαστούν και προσπαθεί να τους εξαναγκάσει;

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως το ARD κατέβασε άρον-άρον τη συνέντευξη του Ουγκούρ, η οποία πλέον δεν είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του καναλιού.  

Υπενθυμίζουμε πως για το εμβόλιο BioNTech-Pfizer έχουν εκφράσει επιφυλάξεις μία σειρά από άμεσα εμπλεκόμενους επιστήμονες, όπως 4 μέλη της επιτροπής της αμερικανικής FDA που ψήφισαν εναντίον της έγκρισής του. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BionTech Ugur Sahin δεν έχει εμβολιαστεί from PRONEWS TV on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις