Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020

video - H MONOMANIA ENOΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ

 Ακολουθώντας τη Βρετανία κατά πόδας ήρθε η ώρα και οι ΗΠΑ να εγκρίνουν σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης το “εμβόλιο” παρα τις ανησυχητικές παρενέργειες που έδειχνε η έρευνα τους μόλις την

προηγούμενη μέρα. Δεν μου φαίνεται και τυχαίο που ήδη το “παγκοσμιοποιητικότατο” cnn προειδοποιήσει τους πολίτες να μην κατηγορήσουν τα εμβόλια αν υπάρξουν θάνατοι στα γηροκομεία τον επόμενο καιρό.

Από τη μια έχουμε τα τραγελαφικά όπου οι εθελοντές του Αυστραλιανού εμβολίου του Queensland βγήκαν θετικοί σε ΗΙV! Λάθος θετικοί όπως λένε οι ειδικοί τους… Επειδή εκείνα τα τεστ βγάζουν λάθη σε αντίθεση με τα άλλα που δεν πέφτουν έξω όταν σου επιβάλλουν εγκλεισμό και τρομοκρατία με τρομερό πρόστιμο ενώ βγαίνουν θετικά ακόμα και στην Coca Cola.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Από την άλλη έχουμε ένα ακόμα “προφητικό προγραμματισμό” με ένα διαγωνιζόμενο το 2019 ονόματι Κόβιντ Καπούρ που είχε παρουσιάσει ένα ολόσωμο ρούχο το οποίο περιείχε μια ασορτί μάσκα! Ακόμα κι ο ίδιος ο Άδωνις κυνικά παραδέχτηκε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η τρομοκρατία για να εφαρμοστούν τα μέτρα καταδεικνύοντας το επίπεδο της όλης Κοροϊδοϊοκοροϊδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις