Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

VIDEO - Η ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ META ΑΠΟ MIA ΣΑΘΡΗ EKKINHΣΗ

 Αφού όλος ο κόσμος παρακολούθησε το σοου και μας έδειξαν το πρώτο άτομο που εμβολιάστηκε, το οποίο φυσικά πλέον πήρε θέση στο πάνθεον της ιστορίας, διαπιστώσαμε για μια ακόμα φορά το πόσο

πολύ μπάζει αυτή η υπόθεση. Μετά τις ταχύτατες διαδικασίες παρασκευής και έγκρισης, τώρα το Αγγλικό κράτος δίνει ασυλία στη φαρμακευτική που το κατασκεύασε, οι παρενέργειες είναι ακόμα υπο συζήτηση, υπάρχει υπερβολικά ελλιπής πληροφόρηση και πολλά άλλα.

Φυσικα τα προγράμματα βιομετρικών ταυτοτήτων και ιατρικών διαβατηρίων συνεχίζουν κανονικά επειδή οι εταιρίες όπως και τα Ηνωμένα Έθνη κόπτονται παρα πολύ να μπορέσουμε επι τέλους να ξαναταξιδέψουμε με ασφάλεια χωρίς να διασπείρουμε τον ιό που σα μπαμπούλας ξεχύνεται παρότι βεβαια τα φασιστικά μέτρα τους λένε πως είναι αποτελεσματικά δημιουργώντας ένα οξύμωρο αλλά όχι ασυνήθιστο σχήμα. 

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Επίσης κάτι άλλο πολύ σημαντικό να έχουμε υπ’οψην μας είναι ότι δημιουργούν εμβόλια που μπορούν να χορηγηθούν από τη μύτη ενώ έχουν την τεχνολογία από εκεί να παρέμβουν ως τον εγκέφαλο την ίδια στιγμή που έχουν εφεύρει νανοσυσκευές ικανές να μπουν στο σώμα μας και να διανείμουν κάποιο φάρμακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις