Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Εξώδικο 81χρόνου Τσοχατζόπουλου στην ξαδέρφη του: «Με προσεγγίζατε ερωτικά και χυδαία με σατανική διαστροφή»

 Γιατί κατηγορεί την Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου και την κόρη της 

Εξώδικο όπου διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά συγγενών του, τους οποίους κατηγορεί μεταξύ άλλων πως χρησιμοποιούν το όνομά του για να επωφελούνται, έστειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.    

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, το εξώδικο κάνει ειδική αναφορά στις στενές σχέσεις του με την Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου, που τον επισκεπτόταν συχνά στις Φυλακές Κορυδαλλού, και την οποία χαρακτηρίζει «θηλυκό Ζήγρα» ενώ την κατηγορεί ότι «κανιβαλίζει το όνομά μου», προσθέτοντας ότι «μόνο αηδία μου δημιουργούν οι αναμνήσεις μου από εσάς...».  

 Το εξώδικο προς την ξαδέρφη του και την ανιψιά του ξεκινά με ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από έναν μήνα. 

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

«Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου η σύζυγός μου κι εγώ λάβαμε τηλεφωνική κλήση και από τις δυο σας λέγοντάς μας ότι κάποιος προσωπικός γνωστός μας θέλει να έρθει σε επαφή με εμένα αποκλειστικά. Αφού καθυβρίσατε τη σύζυγό μου και την απειλήσατε, εκείνη διέκοψε την τηλεφωνική επικοινωνία με εσάς, όπως της υπαγόρευσαν οι ηθικές αρχές της. Με την κίνηση αυτή συμφωνώ απολύτως και εγώ. Μετά από πολύ λίγη ώρα η γραμματεία του συγκεκριμένου γνωστού μου μού τηλεφώνησε ενημερώνοντάς με ότι είχατε ζητήσει με την ιδιότητα της αδερφής μου (που δεν έχω) να σας βρουν εργασία. Βεβαίως ουδέποτε συμφώνησα να χρησιμοποιήσετε το όνομά μου προς ίδιον όφελος. Με αφορμή αυτό το περιστατικό ήρθε η ώρα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά εσάς», αναφέρει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, κατηγορώντας την ξαδέρφη του ότι εμφανίζεται ακόμη και ως αδερφή του

Στη συνέχεια αναφέρεται στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στα πολιτικά πράγματα αλλά και την παρουσία της Ελπινίκης στον κύκλο των επαφών του, την οποία κατηγορεί μέχρι και για «πλιάτσικο» στο γραφείο και το σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

«Από την εποχή που ήμουν υπουργός έως και σήμερα χρησιμοποιείτε το όνομά μου και τη μακρινή συγγένειά μας προκειμένου να προσπορίζεστε οφέλη τα οποία δεν σας ανήκουν. Γνωρίζω, έχετε κλέψει τις ατζέντες μου (από το γραφείο των γραμματέων μου) και απευθύνεστε σε όλους τους φίλους και γνωστούς μου για να πλουτίζετε και προσωπικά μου αντικείμενα (έπιπλα, φακέλους, έγγραφα, υλικό του προσωπικού - ιστορικού αρχείου μου, αντικείμενα αξίας κ.λπ.) τα οποία ξέρω ότι άλλα είναι στο γκαράζ σας και άλλα τα έχετε πουλήσει. Μερικά από τα έγγραφα δε, τα έχετε πουλήσει σε αντιπάλους μου. Άλλωστε, δεν μπορώ να παραλείψω το "πλιάτσικο" που έχετε κάνει όχι μόνο στο γραφείο μου (κλειδιά του οποίου έχετε παρακρατήσει) αλλά και στο σπίτι μου (στη Δ. Αρεοπαγίτου). Δεν ξεχνώ ότι χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνα από τις ατζέντες μου, είχατε απευθυνθεί σε φίλο μου στην Κύπρο προκειμένου να του αποσπάσετε χρηματικά ποσά, δήθεν για θεραπεία μου, η οποία όμως κόστιζε 150 ευρώ μόνον», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρεται επίσης στις επισκέψεις των δυο γυναικών στις φυλακές Κορυδαλλού, που σύμφωνα με τον ίδιο είχαν στόχο να τον καταστήσουν «όμηρο σε όλα τα επίπεδα».

«Περαιτέρω, μου είναι αδύνατο να ξεχάσω τις πολύ τακτικές επισκέψεις (που εσείς επιδιώκατε για έναν λόγο...) αμφοτέρων υμών όταν κρατούμην στο κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, που με προμηθεύατε με ύποπτα, πονηρά σκευάσματα τα οποία με καθήλωναν στο κρεβάτι για ημέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανταποκριθώ στις επαφές μου με την στενή οικογένεια μου. Οι τακτικές επισκέψεις είχαν ένα στόχο. Να με καταστήσουν όμηρο σας σε όλα τα επίπεδα».

Ο 81χρονος πρώην πολιτικός αφήνει επίσης αιχμές ακόμη και για σεξουαλική παρενόχληση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Και για τον δηλητηριασμένο χιτώνα (υποτίθεται πλυμένα ρούχα) που με προμηθεύσατε, κύριος λόγος των επισκέψεών σας ήταν η σατανική διαστροφή σας να με προσεγγίσετε ερωτικά και χυδαία».

Στο εξώδικο κατηγορεί επίσης τους συγγενείς του πως παγίδεψαν και μετέφεραν τη Βίκυ Σταμάτη στο ψυχιατρείο για να τον κάνουν να διακόψει κάθε επαφή μαζί της. 

«Κατά την εποχή του εγκλεισμού μου περιφερόσασταν... για τα πάντα, όταν εγώ είχα την αγωνία του ανήλικου τέκνου μου και της συζύγου μου την οποία φροντίσατε μαζί με άλλους "εκλεκτούς" συγγενείς να τη μεταφέρετε στο ψυχιατρείο για να χάσω το οικογενειακό επισκεπτήριο και την διαπροσωπική μου επαφή με τη γυναίκα μου (που ήταν κάθε Κυριακή) και να έχετε μόνο εσείς τον έλεγχο. Δεν σας ενδιέφερε να βγω από τη φυλακή, σας ενδιέφερε να μείνω για πάντα εκεί και να είμαι όμηρός σας και να έχετε τον έλεγχο των πάντων και να οικειοποιηθείτε οτιδήποτε δικό μου. Μόνο αηδία μου δημιουργούν οι αναμνήσεις μου από εσάς. Όλες οι προπεριγραφόμενες συμπεριφορές σας είναι κατακριτέες από εμένα και μη αποδεκτές», τονίζει. 

Τέλος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ανακαλεί όλες τις εξουσιοδοτήσεις και τα πληρεξούσια που έχει υπογράψει δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν επιθυμεί η ξαδέρφη του και η κόρη της να τον εκπροσωπούν σε τίποτα. 

«Προτεραιότητά μου είναι το παιδί μου και η γυναίκα μου, δεν ήσασταν ποτέ εσείς. Με αυτή την κίνησή μου προσπαθώ να καθαρίσω τη λάσπη που έχετε εκτοξεύσει για τη γυναίκα μου όλα αυτά τα χρόνια και την επιχείρηση εξόντωσής της. Γνωρίζω ότι προσπαθείτε να κανιβαλίσετε το όνομά μου. Αλλά σας ξεκαθαρίζω κάτι: όσο ζω δεν θα το επιτρέψω σε κανέναν συγγενή μου να ακυρώσει τους πραγματικούς συνεχιστές και κληρονόμους μου που είναι μόνο δύο. Το παιδί μου και η γυναίκα μου. Σε κάθε περίπτωση σας δηλώνω ό,τι τυχόν εξουσιοδοτήσεις/πληρεξούσια έχω υπογράψει προς εσάς τις ανακαλώ. Δεν επιθυμώ να με εκπροσωπείτε σε κανένα φορέα ή αρχή. Γενικά όμως ανακαλώ ό,τι πληρεξουσιότητα σας έχω παράσχει. Για τους λόγους αυτούς και ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, διαμαρτύρομαι για τη συμπεριφορά σας», καταλήγει. 




Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις