Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 2021 – Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις: Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται

 


Η εποχή του Υδροχόου σας ζητά να επανεξετάσετε όλες τις σχέσεις σας

Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από παλιές συνήθειες και μοτίβα που περιορίζουν την ευτυχία σας και την

αγάπη. Τα ζώδια το 2021 με τον Δία να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον  Ταύρο,, επαναστατείτε στο όνομα μιας ριζικής αλλαγής του status quo της σχέσης σας. Τυχόν σχέσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον έναν χρήσιμο και δημιουργικό σκοπό μπορεί ξαφνικά να καταστραφούν και να αναμορφωθούν, και ίσως να μην έχετε πολλές επιλογές στο να κάνετε κάτι διαφορετικό.

Αν η αισθηματική σας ζωή είναι στάσιμη, νέες πρωτοποριακές ιδέες πυροδοτούν μια κρίση συνείδησης που καταστρέφει την προηγούμενη ζωή σας και σας αναγκάζει να βρείτε έναν νέο δρόμο για να κινηθείτε προς τα εμπρός. Αυτός ο δυνατός αστρολογικός συνδυασμός μιλά για ελευθερία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε.

Αυτή τη χρονιά τελειώνει ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, έτσι κάνετε τις τελευταίες αναθεωρήσεις, ίσως δημιουργηθεί ακόμα και ένταση με τον αγαπημένο σας πράγμα το οποίο καθιστά την πορεία της σχέσης σας περισσότερο ή λιγότερο δύσκολη, ανάλογα με τις αντιδράσεις σας και τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε. Αυξάνεται η συναισθηματική ένταση, προκύπτουν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις στην προσπάθειά σας να δείτε την αλήθεια.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ζώδια 2021 - Ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά 

Αλλά από το 2021 ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ταύρου/ Σκορπιού οι οποίες μετασχηματίζουν τη ζωή σας (Σκορπιός) για να έχετε κάτι σταθερό (Ταύρος) και να αναπτυχθείτε. Κάτι μόνιμο έρχεται αλλά θα πρέπει να αποβάλετε την προσκόλληση σε όλα όσα δεν σας εξυπηρετούν και να αφήσετε τους παλιούς, πεισματικούς τρόπους σας που σας κάνουν να αντιστέκεστε στο νέο.

Αν έπρεπε να διαλέξετε, τι θα προτιμούσατε: Αγάπη ή χρήμα; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω προς το τέλος του έτους, από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου 2022, και ίσως έρθετε αντιμέτωποι με αυτήν την επιλογή. Θα προσποιηθείτε ότι αγαπάτε κάποιον για τα χρήματά του ή τη δύναμή του; Τι λέει η συνείδησή σας; Η θεά της αγάπης σας ζητά να επανεξετάσετε όλες τις σχέσεις σας.

Κριός

Ασφάλεια ή αστάθεια; Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο δέκατο οίκο σας, τον τομέα των μακροπρόθεσμων στόχων και της επιτυχίας, το παρελθόν επιβραδύνει την ευτυχία σας. Τα πράγματα κολλάνε λίγο. Ίσως νιώθετε να αγωνίζεστε με σθένος για το αύριο αλλά η απογοήτευση και η αγανάκτηση που αισθάνεστε στην επαγγελματική σας ζωή διαχέονται εύκολα και στην ερωτική σας ζωή. Εάν η σχέση σας ήταν ήδη στα βράχια, ο Πλούτωνας εκτοξεύει την ένταση, τη ζήλια και την κτητικότητα από ένα σύντροφο που θέλει να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και λιγότερο στο να κοινωνικοποιηθείτε ή να κάνετε το δικό σας. Μια αίσθηση ασάφειας και αβεβαιότητας στην αγάπη θα μπορούσε επίσης να είναι ενοχλητική για τον αγαπημένο σας.


Ελευθερία και ανεξαρτησία. Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο και στον φιλικό και ανεξάρτητο ενδέκατο οίκο σας σάς ωθούν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και τις ελπίδες σας. Σίγουρα θα χρειαστεί προσπάθεια και αγώνας, αλλά το ανοιχτό μυαλό σας σας ενθαρρύνει να κινηθείτε, αργά αλλά σίγουρα, προς την ανεξαρτησία, την αλλαγή και την καινοτομία. Μια κατάσταση του παρελθόντος θα μπορούσε να τελειώσει, γεγονός που σας δίνει περισσότερη ευκολία στο να προχωρήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας. Φαίνεται να είναι μια πολυάσχολη χρονιά για εσάς, καθώς δεν έχετε αρκετή εστίαση στην αγάπη ή την οικειότητα αλλά στο κοινωνικό σύνολο και τις ομάδες.


Εάν είστε μόνοι, είναι μια εξαιρετική χρονιά για να συναντήσετε κάποιον/α μέσα από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον σας, αλλά μην πιέζετε τα πράγματα! Οι πιο σημαντικές ερωτικές συναντήσεις θα συμβούν ξαφνικά. Είτε με αυτή τη νέα αγάπη, είτε με τον υπάρχοντα σύντροφό σας, φέτος αναζητάτε περισσότερο την ελευθερία σας και την αυτονομία σας.


Οδεύετε προς μια πιο ανοιχτή και ειλικρινή σχέση. Φέτος, το όραμά σας για την αγάπη εξελίσσεται χάρη στις δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας. Επωφεληθείτε από αυτές τις σεληνιακές επιρροές που σας ενθαρρύνουν να ανανεώσετε τις φιλίες σας και τη σχέση σας.


Πιστέψτε στην αξία σας! Απολαύστε την έντονη κοινωνική ζωή σας, όσο διαρκεί, επειδή η Σεληνιακή Έκλειψη στα τέλη Νοεμβρίου στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, μεταστρέφει τις απόψεις που έχετε για ανθρώπους και πράγματα που εκτιμάτε, ενώ παράλληλα ταρακουνά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.


Ταύρος 

Όλα για τον εαυτό σας και την ελευθερία σας! Η αλλαγή της προσωπικής σας ταυτότητας βρίσκεται στον πυρήνα των αστρολογικών γεγονότων του 2021, καθώς το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού υπογραμμίζει την ένταση μεταξύ του ποιοι πραγματικά είστε και τι θέλετε σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σας και την ερωτική σας ζωή. Γίνεστε περισσότερο ατομιστές και επαναστατικοί, δεν υποτάσσεστε στους κανόνες, ίσως ακόμα αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να αλλάξετε ζωή ή να εγκαταλείψετε μια σχέση που σας δημιουργεί απογοήτευση και πόνο.


Αγάπη και καριέρα. Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο και στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων και της καριέρας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, σας προτρέπουν να βοηθήσετε την κοινωνία και όχι απλώς να εστιαστείτε στα δικά σας συμφέροντα. Πιθανότατα η αισθηματική σας ζωή δέχεται πιέσεις λόγω της αγωνίας και της ανησυχίας που αισθάνεστε για το μέλλον σας. Ένα δίλημμα στην καριέρα σας ίσως έχει κάπως αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας καθώς αυξάνονται οι εντάσεις λόγω της επιθυμίας σας για ανεξαρτησία. Ωστόσο, δεν είναι όλη η χρονιά καταστροφή και θλίψη, ο Δίας σας βοηθά να παλέψετε με τις προκλήσεις και να βγείτε νικητές. Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως περάσετε κάποιες δοκιμασίες, αλλά είναι πολύ πιθανό να επιβιώσει. Κάντε χώρο στη ζωή σας για τον αγαπημένο σας, διώξτε μακριά από τη σχέση σας την ένταση της επαγγελματικής ζωής.


Ένας βαθύς μετασχηματισμός ανοίγει νέες πύλες στην αγάπη. Οι δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στο μετασχηματιστικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας, φέρνουν μια παλίρροια στην αισθηματική σας ζωή, έντονα καταχωνιασμένα συναισθήματα εκρήγνυται καθώς τώρα διεκδικείτε την ανεξαρτησία σας και την ελευθερία σας. Έχετε σκεφτεί ότι είναι καλό να αφήσετε μια σχέση που σας καταδυναστεύει; Είστε ζώδιο της σταθερότητας και της ασφάλειας, έτσι αν συμβούν ακραίες αλλαγές μην φοβάστε. Το σίγουρο είναι ότι πάτε στα βαθιά, διεκδικείτε αυτό που θέλατε πάντα, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι η ζωή δεν είναι νύχτες με χαβιάρι. Αν είστε σε ένα γάμο ή σχέση που δεν μπορεί να πάει παραπέρα, το φεγγάρι θα κάνει όλη τη δουλειά για σας: Ή η σχέση σας θα εμβαθύνει ή θα φύγετε μακριά, δεν θα υπάρχει τώρα μέση λύση.


Μια αγάπη σύμφωνη με τις αξίες σας. Η Σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη στο ζώδιό σας φέρνει μια πολαναμενόμενη συναισθηματική ανάκαμψη της προσωπικής σας ταυτότητας αλλά και των οικονομικών σας, σας βοηθά επίσης να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε μια υπάρχουσα σχέση. Είναι ένας ιδιαίτερα υπέροχος μήνας για να ζήσετε έντονα αισθησιακές και ρομαντικές στιγμές.


Δίδυμος

Η αγάπη δεν έχει σύνορα, ζήστε την περιπέτεια! Εξερεύνηση και περιπέτεια, αισιοδοξία, χιούμορ και θάρρος σας βοηθούν να ανακάμψετε συναισθηματικά, να ζήσετε την εποχή των πρώτων όμορφων ημερών με τον αγαπημένο σας. Παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας και μαζί με αυτό την αγάπη! Με τον Κρόνο και τον Δία, στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της τύχης, βρίσκετε και πάλι αυτήν την ορμή και την κινητικότητα που σας χαρακτηρίζουν. Βλέπετε τη ζωή και την αγάπη με αισιοδοξία, καθώς ο Κρόνος και ο Δίας επεκτείνουν το πεδίο δράσης σας.


Θέλετε να ανανεωθείτε, να ζήσετε νέες εμπειρίες και έχετε δίπλα σας το τυχερό σας αστέρι να σας καθοδηγεί. Ο Κρόνος σας κάνει πιο σοφούς και πιο υπομονετικούς, έντονα σκεπτικιστές. Όσο για τον Δία, αυτόν τον καλοπροαίρετο πλανήτη, σας ευχαριστεί με τις εύνοιές του και τα δώρα του. Με αυτούς τους δύο πλανήτες, έχετε τα σωστά χαρτιά στο χέρι για να παίξετε το παιχνίδι σας, αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν παρασύρεστε από το λάγνο τραγούδι των σειρήνων.


Οι τελευταίες εκλείψεις της χρονιάς. Με τις εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, η αγάπη μπορεί να περάσει από σαράντα κύματα, αλλά σας βοηθούν να μάθετε ποιος είναι ο σωστός δρόμος! Το φεγγάρι διαλύει μια σχέση που έχει πέσει από καιρό στα βράχια και ανανεώνει αυτήν στην οποία υπάρχει ακόμα αγάπη, ξαναβρίσκετε το χαμένο πάθος από την αρχή, νιώθετε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Αντί να φύγετε πάνω σε μια δύσκολη στιγμή, κάντε ένα βήμα πίσω και επιλέξτε τη συζήτηση. Σκεφτείτε επίσης ότι η υπερβολική ενασχόληση με τον εαυτό σας ίσως έχει κάνει τον αγαπημένο σας να αισθάνεται δεύτερος.


Δεδομένου ότι η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου θα είναι στο δικό σας ζώδιο, είναι πιθανό να αισθάνεστε εξαιρετικά έντονα συναισθηματικά για μια κρυφή σχέση και ίσως βρεθείτε σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, το φεγγάρι σας υπενθυμίζει ότι οι παράλληλες σχέσεις έχουν συνέπειες. Μην παίζετε με τη φωτιά και στη συνέχεια παραπονιέστε ότι καήκατε.


Συνειδητοποιείτε την πνευματική χροιά της σχέσης σας. Μην προσπαθήσετε να κρατήσετε μυστικά από τον αγαπημένο σας, να είστε σαφείς και όχι ομιχλώδεις. Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη στον ασαφή, απόκρυφο αλλά πνευματικό δωδέκατο οίκο σας θυμηθείτε, ότι οποιαδήποτε παράνομη αγάπη είναι πιθανό να βγει στο φως κατά τη διάρκειά της. Αποτέλεσμα; Δράμα, έλλειψη εμπιστοσύνης και φυγή. Ωστόσο, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε θετικά αυτή την έντονη Σεληνιακή ενέργεια, καθαρίζοντας τον αέρα μεταξύ σας.


Καρκίνος

Δεν θα κάνετε αυτό που θέλουν οι άλλοι! Οδεύετε προς μια ριζοσπαστική νέα κατεύθυνση, ίσως ακόμα ανακαλύψετε ότι μέσα από τις δυσκολίες γίνεστε πιο δυνατοί καθώς ο Δίας και ο Κρόνος βρίσκονται στον όγδοο οίκο σας, του μετασχηματισμού και του πάθους. Ο Κρόνος συμβολίζει το status quo και ο Δίας την ελευθερία, έτσι αγωνίζεστε για τα κεκτημένα δικαιώματά σας, οτιδήποτε μυστικό ή παράνομο έρχεται στο φως, πάτε κόντρα σε αυτό που περιμένει η κοινωνία από εσάς. Εάν η οικογένειά σας ή τα οικεία προς εσάς πρόσωπα απορρίψουν τις ερωτικές σας επιλογές, αυτή είναι η χρονιά που αρχίζετε να μη εφαρμόζετε αυτό που θέλουν οι άλλοι. Γυρίζετε την πλάτη σας σε αυτούς που σας έχουν κρατήσει πίσω.


Ίσως νιώσετε έντονη πίεση και άγχος, ειδικά εάν περιορίζεται η ελευθερία σας ή εάν μια σχέση πρέπει να κρατηθεί μυστική. Προσέξτε τη νοσηρή συναισθηματική συνεξάρτηση με κάποιον/α που σας ασκεί μια ακαταμάχητη γοητεία και αφυπνίζει το χαμένο πάθος σας. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά νιώσετε έλξη για κάποιον/α, ακόμα κι αν είστε σε σταθερή σχέση.


Γιατί τόσο άγχος και πίεση; Οι δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στον αγχώδη και αναλυτικό έκτο οίκο σας προκαλούν ανησυχία και άγχος, ίσως αισθανθείτε έντονη πίεση εάν η οικογένεια ή η κοινωνία απορρίψουν τις ερωτικές σας επιθυμίες. Φέρνουν στο φως έντονα συναισθήματα αλλά και μια υποβόσκουσα κατάθλιψη επειδή δεν μπορείτε να βρείτε την ελευθερία που αναζητάτε. Μπόνους: Με αυτές τις δύο εκλείψεις θα αρχίσετε να αισθάνεστε πραγματικά ελεύθεροι στην ερωτική σας ζωή - ελεύθεροι να κάνετε ό, τι θέλετε, με όποιον θέλετε, ανεξάρτητα το τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος άλλος. Θέτετε νέους «κανόνες» στην αγάπη.


Επουλώνετε τις πληγές της ψυχής σας. Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας θα μπορούσε να φέρει κάποιον/α σαν... φύλακα άγγελο ή μια αποκάλυψη, ακόμα κι αν είναι απλώς η συνειδητοποίηση ότι έχετε φτάσει στα όριά σας και πρέπει να αλλάξετε πορεία. Σας καθοδηγεί από τα τρικυμιώδη κύματα στη στεριά, βοηθώντας σας να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, μια νέα ζωή, θέτοντας νέους προσωπικούς στόχους για την ευτυχία σας.


Επικεντρωθείτε λοιπόν στο να αφήσετε πίσω σας παλιές αγάπες και αρνητικά συναισθήματα, βγαίνοντας από την ομίχλη και το θολό τοπίο. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά επίσης το υποσυνείδητο, έτσι ο διαλογισμός, η τέχνη και η μοναξιά έχουν μια βαθιά θετική επίδραση στην ψυχή σας.


Λέων

Σταθερότητα ή συναισθηματική απόσταση; Ζείτε επικές στιγμές στην αγάπη που τελικά σας κάνουν να δείτε τη ζωή από άλλη οπτική γωνία. Στιγμές ευτυχίας εναλλάσσονται με περιόδους συγκρούσεων και δύσκολα περάσματα καθώς ο Δίας και ο Κρόνος κινούνται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Η παρουσία αυτών των δύο πλανητών απαιτεί συμβιβασμό, αλλά θα είναι δύσκολος και αμφιλεγόμενος. Εκεί που νομίζετε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία, ξαφνικά νιώθετε συναισθηματική απόσταση. Με αυτές τις αντίθετες επιρροές, έχετε την αίσθηση ότι η τύχη σας ξεφεύγει μόλις την πλησιάσετε. Θα πρέπει να αγωνιστείτε και ο χρόνος θα είναι μακρύς. Το σύμπαν δοκιμάζει τις αντοχές σας απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις που σας στέλνουν αυτές οι πλανητικές, αντίθετες επιρροές.


Αυτές οι πλανητικές επιρροές σας επιβάλλουν βαριές υποχρεώσεις, σας δίνουν την αίσθηση ότι τίποτα δεν οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση. Η κοινωνική σας ζωή είναι περιορισμένη, κάτι που μπορεί να σας κάνει να βρυχάστε περισσότερο. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε βάρος στους ώμους σας και καταριέστε την κακή σας τύχη, αν χαλαρώσετε, φροντίσετε τον εαυτό σας και αλλάξετε τις ιδέες σας, θα σας κάνει καλό.


Η εργασία προέχει έναντι της αγάπης. Ο Ουρανός κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και δημιουργεί ξαφνικές ανατροπές σχεδίων, ίσως διαπληκτίζεστε με τον αγαπημένο σας εξαιτίας των ωρών που εργάζεστε σε σχέση με τις ώρες που περνάτε μεταξύ σας.


Περιπέτεια και ακαταμάχητα πάθη. Οι δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, σας ωθούν να ρισκάρετε στην αγάπη, θέλετε να ζήσετε το πάθος και την περιπέτεια. Μπορεί ακόμα να αντικατοπτρίζουν την απιστία ή μια φιλία που γίνεται κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό. Αν κάποια ζητήματα δεν έχουν ακόμη επιλυθεί στη σχέση σας, το φεγγάρι δείχνει τις εδραιωμένες θέσεις σας, επισημαίνοντας την επιθυμία σας να θέσετε σε προτεραιότητα τις δικές σας επιθυμίες. Εάν είστε μόνοι, ίσως νιώσετε ακαταμάχητο πάθος για κάποιον/α από άλλη πόλη ή χώρα ή από μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα.


Δύναμη και αγώνας. Οι μη βοηθητικές παρεμβάσεις από τα πεθερικά σας ή την οικογένειά σας ή οι αυξημένες απαιτήσεις της εργασίας σας μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη του Νοεμβρίου φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της κοινωνίας. Προετοιμαστείτε ωστόσο να αλλάξουν τα πάντα κατά τη διάρκεια αυτής της Σεληνιακής έκλειψης, είναι μια ένδειξη ότι μια αλλαγή καριέρας μπορεί να είναι αυτό που απαιτείται για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σας στόχων και της προσωπικής σας ζωής. 


Παρθένος

Μην παρασύρεστε από τις ψευδαισθήσεις σας και τη φαντασία σας. Τα αστέρια είναι σύμμαχοι ή εχθροί σας; Με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ψάχνετε για την ιδανική, την τέλεια σχέση, θα χρειαστεί όμως πρώτα να διασχίσετε κάποιες ομιχλώδεις και ταραχώδεις ζώνες. Ψάχνετε την απόλυτη, τη μία και μοναδική αγάπη, προσανατολίζεστε προς τη δέσμευση. Προκειμένου η αποστολή σας να έχει πλήρη επιτυχία, θα πρέπει πρώτα να πολεμήσετε τους παλιούς σας δαίμονες που θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι δεν είστε σε θέση να διεκδικήσετε την αγάπη.


Εάν είστε μόνοι, μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και πιο ρομαντικοί από το συνηθισμένο. Ίσως νιώσετε μια ξαφνική έλξη για κάποιον/α που φαίνεται ένα άπιαστο όνειρο ή εκδηλώνετε την αγάπη σας στο σύντροφό σας. Ο Ποσειδώνας όμως σας προειδοποιεί να μην πάρετε υπερβολικά ρίσκα στην αγάπη, αν κάνετε κάτι παράνομο, μπορεί να μην είναι τόσο μυστικό όσο νομίζετε.


Πείτε «όχι» στην αναζήτηση της τελειότητας. Με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού ίσως χρειαστεί να επιλέξετε εάν θα πρέπει να ρισκάρετε στην αισθηματική σας ζωή ή αν θα διατηρήσετε το status quo. Έχετε όμως πολλά καρμικά μαθήματα να μάθετε, αργά αλλά σταθερά. Μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στην αγάπη ενώ εξακολουθείτε να είστε πιστοί στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μην αναζητάτε την τελειότητα.


Σπίτι και οικογένεια. Με τις δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, είναι η ιδανική στιγμή για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή για να έλθετε επαφή με μακρινά αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, αυτές οι εκλείψεις δημιουργούν δράμα γύρω από την οικογένεια ή ένα ακίνητο, οπότε προσέξτε να μην προσβάλλετε τους άλλους. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης δυνατόν να συμβεί τώρα ή αποφασίζετε να κάνετε οικογένεια ή απλά κτυπά το βιολογικό σας ρολόι


Ζυγός

Η τύχη είναι με το μέρος σας! Πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες για φλερτ, πάθος, ευχαρίστηση, κάνετε μια προσωπική επανάσταση. Ο Δίας ο μεγάλος ευεργέτης, στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας παρακολουθεί από κοντά, σας χαρίζει πάθος και αγάπη, υλοποιεί τις πιο τρελές επιθυμίες σας. Δημιουργεί γύρω σας ένα κλίμα χαλάρωσης, χιούμορ και ευκολίας. Ο Κρόνος, που είναι στο πλευρό του, σας χαρίζει ωριμότητα και σοβαρότητα ενώ σας ενθαρρύνει να προβάλετε τις εκκεντρικές και πρωτότυπες ιδέες σας, την ανεξαρτησία σας και τα συναισθήματά σας.


Βρίσκετε ευχαρίστηση στο να δίνετε, οι άλλοι εκτιμούν τη γενναιοδωρία σας και σαγηνεύετε τους ανθρώπους. Με το πάθος και τον αυθορμητισμό σας κατακτάτε το αντικείμενο του πόθου σας, η σχέση σας βρίσκει ξανά το δρόμο της. Το σύμπαν σβήνει την πικρία και τη μοναξιά, νέες πόρτες ανοίγουν, η χαρά και η διασκέδαση σας βοηθούν να ανακαλύψετε ξανά τον κοινωνικό σας εαυτό. Ένα κλίμα επέκτασης και ενθουσιασμού υποστηρίζει την αγάπη καθώς ο Δίας κάνει τη ζωή σας ευχάριστη και επεκτείνει τον κοινωνικό σας κύκλο.


Προσέξτε μη χάσετε τον αυτοέλεγχό σας! Με τις δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, εστιάζεστε στον τρόπο της έκφρασής σας, αλλά θα πρέπει να καταπολεμήσετε την αρνητικότητα και την αμφιβολία. Αυτές οι εκλείψεις δημιουργούν μια σύγκρουση μεταξύ του τρόπου με τον οποίο θέλετε να εκφραστείτε και του τρόπου που οι περιστάσεις σας περιορίζουν. Μην εκπλαγείτε εάν αισθάνεστε ανήσυχοι για τα μελλοντικά σας σχέδια αλλά τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι πέρα ​​από τον απόλυτο έλεγχό σας. Μπορεί επίσης να φέρουν καλά νέα που περιμένατε καιρό τώρα.


Ωστόσο, προσέξτε μη χάσετε τον αυτοέλεγχό σας, μπορεί να γίνει ο χειρότερος εχθρός σας. Ίσως τα λόγια σας να παρερμηνεύονται δραματικά ή οι προσπάθειές σας να περάσετε τις απόψεις σας και να ανοίξετε τα δημιουργικά φτερά σας μπορεί να μπλοκαριστούν ή να λάβουν αρνητική κριτική. Προσέξτε να μην πείτε περισσότερα από όσα θα έπρεπε, αργότερα θα μετανιώσετε.


Παλεύετε με τα κύματα του ελέγχου και της εξουσίας. Τι σας κρατά πίσω από την αγάπη; Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη στον απόκρυφο και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, η μοναξιά και η ξεκούραση όχι μόνο θα σας ηρεμήσουν αλλά θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τον εσώτερο εαυτό σας.


Σκορπιός

Τον προηγούμενο χρόνο, επωφεληθήκατε από τη γενναιοδωρία του Δία, του μεγάλου ευεργέτη και του Κρόνου, του έμπειρου και του ώριμου δάσκαλου. Φέτος, αλλαγή πορείας! Αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται στον Υδροχόο και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, της οικογένειας και του παρελθόντος, ενώ επιπλέον, θα πρέπει να συνεχίσετε να πολεμάτε εναντίον του Ουρανού στον Ταύρο, ο οποίος έχει τον τρόπο του για να σας αποσταθεροποιήσει. Η αγάπη και η οικογένεια είναι πιθανό να είναι ένα βασικό θέμα αυτή τη χρονιά, ίσως δημιουργηθεί ένταση μεταξύ ενός μέλους της οικογένειάς σας και της αγάπης σας ή οι αυξημένες οικογενειακές ευθύνες δεν αφήνουν και πολύ χρόνο για τη σχέση σας. Αναμείνατε μια εσωτερική σύγκρουση  ανάμεσα σε αυτό που θέλετε να κάνετε και αυτό που πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε.


Ίσως οι συγκρούσεις σχετίζονται με χρήματα ή ακίνητα, αλλά μπορεί επίσης να αφορούν ζητήματα γύρω από χρέη. Μπορεί να ανακαλύψετε ξαφνικά τη δυσαρέσκεια των μελών της οικογένειάς σας για τον αγαπημένο σας, ειδικά εάν η οικογένειά σας απορρίπτει τη σχέση σας ή εάν ο σύντροφός σας δεν τα πάει καλά μαζί τους. Μπορεί να αναγκαστείτε να κάνετε μια δύσκολη επιλογή


Δέσμευση ή ελευθερία; Θέλετε να βάλετε δαχτυλίδι; Πώς θα ξεπεράσετε ένα πρόβλημα που είναι ενοχλητικό; Αυτές είναι ερωτήσεις που σας κάνει ο Ουρανός και η Σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και περιμένουν την απάντησή σας, εάν θέλετε να έχετε ειρήνη στη σχέση σας. Ίσως ο αγαπημένος σας σας εξοργίζει με τις υπερβολικές απαιτήσεις του κι εσείς ψάχνετε να βρείτε την έξοδο κινδύνου. Έχετε δυσκολία να χαλαρώσετε, αναζητάτε την ελευθερία σας. Ίσως διαπιστώσετε ότι ο αγαπημένος σας δεν μπορεί να σταθεί ως συνοδοιπόρος στη ζωή σας και το δράμα στη σχέση σας οφείλεται σε κακή επικοινωνία λόγω σύγκρουσης αξιών ή οικονομικών ή απλά δεν είστε στην ίδια σελίδα.


Μια απρόσμενη αλλαγή στην αγάπη. Πάθος και συναισθηματική ένταση φέρνει στο φως η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, έτσι ίσως έρθει στη ζωή σας μια πολλά υποσχόμενη νέα αγάπη. Ωστόσο, μην ενεργείτε επιπόλαια και απερίσκεπτα, διερευνήστε σε βάθος τις προθέσεις αυτού του ατόμου. Ίσως αργότερα να διαπιστώσετε ότι υπάρχει χάσμα μεταξύ σας ανάμεσα σε αυτό που θέλετε στην αγάπη και στο τι περιμένει η άλλη πλευρά από εσάς.


Τοξότης

Βάζετε τάξη στο χάος. Κάντε την υγεία σας την πρώτη σας προτεραιότητα για να απαλλαγείτε από τις δύσκολες επιρροές του τετραγώνου Κρόνου - Ουρανού. Το υπερβολικό άγχος για την αισθηματική σας ζωή επιδρά αρνητικά στην ψυχική σας υγεία, έτσι αν αισθανθείτε ότι η πίεση αρχίζει να αυξάνεται, διοχετεύστε αυτή την ενέργεια σε μια έντονη σωματική δραστηριότητα. Μην περιμένετε να εκραγείτε. Είναι επίσης πιθανό να εργάζεστε περισσότερες ώρες, έτσι δεν έχετε χρόνο για την αγάπη.


Αγωνιστείτε για το θαύμα! Ευτυχώς επωφελείστε από την αισιοδοξία και την ευφορία του Δία στον Υδροχόο και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας ο οποίος εμπλουτίζει τη ζωή σας με νέες φιλίες, πολλά φλερτ και ψυχαγωγία. Ο Δίας διεγείρει τις καινοτόμες ιδέες σας, τη δημιουργικότητά σας και τη διάθεσή σας για περιπέτεια. Ωστόσο, ο Κρόνος, που είναι επίσης στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, θέτει όρια. Απαλύνει τις υπερβολές και τον αυθορμητισμό στο ερωτικό παιχνίδι που μερικές φορές δημιουργούν επικίνδυνα παιχνίδια. Αυτοί οι πλανήτες σας ενθαρρύνουν να μην παρασύρεστε από τα θαύματα και τα όνειρά σας, αλλά σας διδάσκουν πως να αγωνίζεστε στη ζωή και να συνειδητοποιήσετε ότι μια σταθερή σχέση απαιτεί χρόνο και υπομονή για να οικοδομηθεί.


Παίρνετε τη μεγάλη απόφαση. Άφθονο γέλιο, συντροφικότητα και χαρά σας φέρνει η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων,  είναι η καλύτερη περίοδος του έτους για να επαναφέρετε το πάθος στη σχέση σας, να ζήσετε την περιπέτεια. Αυτή η έκλειψη θα σας μάθει το ποιοι είστε και τι θέλετε από τη ζωή, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης. Είναι ώρα να εκδηλώσετε την ευγνωμοσύνη σας σε κάποιον/α που σας έχει στηρίξει ή ακόμα και να πάρετε τη μεγάλη απόφαση να παραχωρήσετε ένα μέρος της ελευθερίας σας αποφασίζοντας για δέσμευση ή ακόμα και γάμο.


Πόσα έχετε δώσει και τι έχετε πάρει; Μπορείτε να κοιτάξετε μπροστά με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας, να παλέψετε για τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, πάντα όμως με σεβασμό προς τον άλλον. Οι δύο τελευταίες εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στο ζώδιό σας θα μπορούσαν να σας φέρουν μια ευκαιρία να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε, να αναζητήσετε νέες πηγές σοφίας, να αλλάξετε αντιλήψεις για την αγάπη. Σκέφτεστε καιρό να πλησιάσετε κάποιον/α; Αυτές οι εκλείψεις μπορεί να σας εμπνεύσουν να πάρετε το ρίσκο στην αγάπη καθώς έχετε αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Αναμορφώνουν τις προτεραιότητές σας και τον τρόπο που βλέπετε τη σχέση σας. Όλοι μας πρέπει να εξελιχθούμε και το φεγγάρι σας καλεί να εξετάσετε πώς θα εξισορροπήσετε τις επιθυμίες σας με τις ανάγκες των άλλων.


Αιγόκερως

Παραδοθείτε στην ευχαρίστηση και τη δύναμη της αγάπης. Φέτος, έχετε πολλά να κάνετε! Έχετε την υποστήριξη του Ουρανού στον Ταύρο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και την προστασία του φεγγαριού. Όσο για τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας φροντίζει για την ανοικοδόμηση της αισθηματικής σας ζωής. Το σύμπαν δημιουργεί ένα κλίμα που ευνοεί το πάθος και το ρομαντισμό. Σας προσκαλεί να παραδοθείτε στην ευχαρίστηση και τη δύναμη της αγάπης, σας ψιθυρίζει να αφήσετε  τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Σας ενθαρρύνει να πιστεύετε στο πιο απίθανο, απρόβλεπτο και πρωτότυπο, αν και τίποτα δεν θα είναι ασφαλές τώρα. Επιθυμείτε να ζήσετε ελεύθερα τη ζωή σας, χωρίς κανόνες και περιορισμούς, να κάνετε αυτό που σας αρέσει.


Έρωτας και ελευθερία. Ίσως η σχέση σας να είναι ταραχώδης, πάτε ενάντια στο status quo, θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Η πίεση και οι περιορισμοί σας απωθούν, έτσι είναι εύκολο να λοξοδρομήσετε αν έχετε μια σταθερή σχέση. Ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, έτσι μπορεί να νιώσετε πάθος μιλώντας στα social media. Θα μπορούσατε να εμπλακείτε σε μια σχέση εξ αποστάσεως η οποία δεν διακυβεύει την ανεξαρτησία σας και την ελευθερία σας. Ο Ουρανός είναι επίσης ο πλανήτης της κοινωνικής αλλαγής και δικαιοσύνης, έτσι η σχέση σας θα μπορούσε να λάβει μια ισχυρή ανθρωπιστική συνιστώσα.


Προέχει η συναισθηματική και πνευματική σας υγεία. Όχι άλλες δικαιολογίες, ήρθε η ώρα να απομακρύνετε αυτές τις κακές συνήθειες και το αρνητικό παρελθόν που βλάπτουν την ευτυχία σας. Οι δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σας ζητούν να δώσετε τέλος στον πόνο του παρελθόντος. Η συναισθηματική και πνευματική σας υγεία είναι το σημαντικότερο απ’ όλα. Ενώ αυτές οι εκλείψεις μπορεί να φέρουν κάποιου είδους αφύπνιση, θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας..


Το δράμα θα είναι καταστροφικό. Η Σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας δημιουργεί μια εσωτερική ένταση και θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια επική αναμέτρηση με τον αγαπημένο σας για τα χρήματα, την αυτοεκτίμηση και τις αξίες. Ισχυρά θαμμένα συναισθήματα και έλξη θα μπορούσαν να συγκρουστούν για να δείτε την αλήθεια. Είναι η σχέση σας υγιής; Σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί και ενθουσιώδεις; Ή μήπως η ζήλεια και η κτητικότητα σας έχουν διαλύσει; Τώρα δεν θα είστε πλέον σε θέση να αγνοήσετε αυτά τα συναισθήματα. Με όλα όσα θα έρθουν στο φως, θα είστε αναγκασμένοι να ασχοληθείτε με ό, τι είχε μείνει κρυμμένο για καιρό.


Υδροχόος

Πόσο έτοιμοι είστε να κάνετε παραχωρήσεις; Tο 2021 είναι για σας! Σας καλεί στη διαμόρφωση μιας καλύτερης ζωής και την κατανόηση της δικής σας ταυτότητας. Αυτό δεν θα έρθει εύκολα, περιλαμβάνει αλλαγές ή αναταραχές στην οικογενειακή ή/και την αισθηματική σας ζωή ή μπορεί να εκδηλωθεί ως ένα επίπονο εσωτερικό, ψυχολογικό ταξίδι. Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης, στο ζώδιό σας, σας εμπνέει με επιθυμίες για επέκταση και αλλαγή. Ο Κρόνος επίσης στο ζώδιό σας, ο έμπειρος δάσκαλος, πυροδοτεί υπαρξιακές ερωτήσεις. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, σας ενοχλεί και αναταράσσει την ερωτική σας ζωή, ανατρέποντας σε μια στιγμή τα πάντα. Θα πρέπει να κάνετε αρκετές παραχωρήσεις, αλλά πόσο έτοιμοι είστε γι’ αυτό; Θα πρέπει να διαχειριστείτε τις προκλήσεις με επιδεξιότητα και υπομονή.


Αυτή είναι μια χρονιά με αντιτιθέμενες συμπαντικές δυνάμεις, κατά την οποία θα πρέπει να ελέγξετε την ανυπομονησία σας και την ανάγκη σας για ανεξαρτησία, να βάλετε κατά μέρος κάποια από τα ιδανικά σας.


Η αγάπη θέλει υπομονή και αντοχές. Ο Ουρανός στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος και της οικογένειας, εμποδίζει σοβαρά την ελευθερία σας. Οι περιορισμοί καταπνίγουν τις χαρές και τις απολαύσεις της αγάπης, ένα αίσθημα περιορισμού μπορεί να σας κάνει να διαλύσετε τα πάντα σε μια στιγμή. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας βάζει λίγο βάλσαμο στην καρδιά σας, αλλά μπορεί να μην είναι αρκετό για εσάς. Η ευτυχία σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να διαπραγματεύεστε τα εμπόδια.


Γυρίζετε σελίδα στην αγάπη. Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να είστε ευέλικτοι και διπλωμάτες και σας χαρίζει την αυτοπεποίθηση να εκφραστείτε. Πιθανότατα σας φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο μαζί, αναζωπυρώνετε το πάθος και την αγάπη, το φεγγάρι σας βοηθά να  αναζωογονήσετε μια σχέση που έχει χάσει τη μαγεία της. Ίσως ανακαλύψετε μια νέα αγάπη, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, μη βιάζεστε να προχωρήσουν τα πράγματα.


Κάτι κρυμμένο που έρχεται στο φως ταρακουνά την ύπαρξή σας. Η Σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, του σπιτιού και της οικογένειας, σας κάνει να αναρωτιέστε για το παρελθόν, τα τραύματα της παιδικής σας ηλικίας, τη δημιουργία οικογένειας. Κοιτάτε προς τα πίσω, στο παρελθόν, στις ρίζες σας, αμφισβητείτε κάποια πράγματα, ίσως κάτι κρυμμένο σχετικά με την οικογένεια και τις ρίζες σας που έρχεται στο φως ταρακουνά την ύπαρξή σας.


Ιχθύς

Δεν πρέπει να είστε πάντα το θύμα. Είναι η διαίσθησή σας που σας καθοδηγεί και παίρνει την τελική απόφαση. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, επιβραβεύετε τον εαυτό σας. Η αποφασιστικότητά σας βρίσκει την υποστήριξή της στη διαίσθησή σας. Μπορεί να επιθυμείτε την ιδανική, την αιώνια αγάπη, αλλά πρέπει να βασίζεστε και στον εαυτό σας, μη γίνεστε το θύμα και τα βάλετε αργότερα με τον εαυτό σας. Εσείς ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να επηρεαστεί από τις θλίψεις και τις ταλαιπωρίες των άλλων. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας, γιατί αυτή θα σας κάνει να επιτύχετε το σωστό στόχο, τη σωστή στιγμή.


Μάθετε επιτέλους από τα καρμικά σας μαθήματα. Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο και στο δωδέκατο οίκο σας, την πνευματική ζώνη του χάρτη σας, βοηθούν στο να καθαρίσει η ομίχλη και το χάος από την αισθηματική σας ζωή, είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα για το πνευματικό μονοπάτι που έχετε επιλέξει. Πρέπει να θεραπεύσετε τις πληγές της ψυχής σας, να μάθετε επιτέλους τα σκληρά καρμικά σας μαθήματα και να δώσετε ένα τέλος.


Κάντε μια βαθιά βουτιά στην ψυχή σας, τί εμποδίζει την ευτυχία σας; Ίσως θρηνήσετε την απώλεια μιας παλιάς αγάπης, ίσως σκέφτεστε κάποιον/α που είναι ένα άπιαστο όνειρο. Θα πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, να πατήσετε γερά τα πόδια σας στη γη και σε αυτό σας βοηθά ο ορθολογιστής Κρόνος.


Καριέρα, φιλοδοξίες και πάθη. Οι δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, στρέφουν την προσοχή σας στις φιλοδοξίες σας και στην ανάγκη σας να ζήσετε. Κατά κάποιο τρόπο, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να συνδυάσετε την καριέρα σας με την επιθυμία σας για πάθος, αγάπη και περιπέτεια. Όσο κι αν επιδιώκετε να πετύχετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, μη βάλετε σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σας, αφιερώνοντας πολύ χρόνο στη δουλειά.


Πηγή: www.e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις