Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Βίντεο-σοκ: Αλβανοί δίνουν διαταγές σε Έλληνες στρατιώτες - Τούς έβαλαν να φωνάξουν αλβανικά ονόματα

 Ένα βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπου δύο Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες και τους βάζουν να φωνάζουν ονόματα διάσημων Αλβανών, ενώ βιντεοσκοπούν την πράξη τους. 

Συγκεκριμένα το βίντεο με τον τίτλο «Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες»,  κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτελεί καταγραφή ενός βίντεο δημοσιευμένου στο Instagram, όπου μάλιστα φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δημιουργών του.

Ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο, αφού μιλήσει στην κάμερα στα αλβανικά, στη συνέχεια δίνει εντολή για επιτόπιο βηματισμό στους στρατιώτες και τους καλεί να φωνάξουν το όνομα ενός διάσημου προσώπου της Αλβανίας! 

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Αν το βίντεο δεν έχει υποστεί επεξεργασία και τα όσα δείχνει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τότε προκύπτει μείζον ζήτημα για τον τρόπο που οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις επιλέγουν τα στελέχη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ανώτατα κλιμάκια του Γενικού Επιτελείου Στρατού ενημερώθηκαν για την κυκλοφορία του βίντεο πριν από λίγες ώρες και ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία για να διακριβωθεί που έχει τραβηχτεί και αν τα πρόσωπα που εμφανίζονται ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις