Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

(ΕΓΓΡΑΦΟ) EIXAN EKΔΟΣΕΙ ΕΝΤΥΠΟ συναίνεσης ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ στον εμβολιασμό ΣΤΟ ΝΟΣΟKOMEIO ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ...Την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας ζήτησε ο Κικίλιας KAI ΕΔΕ


 Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ζήτησε την παραίτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και έδωσε εντολή στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η διακίνηση εγγράφου συναίνεσης για τον εμβολιασμό από την Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου, κατά παράβαση των οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, και να αποδοθούν ευθύνες. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας το εν λόγω απαράδεκτο έγγραφο ανακλήθηκε άμεσα.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

«Συναινώ να εμβολιαστώ για τον κορονοϊό, παρ’ όλο που τώρα δεν είναι πλήρως γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο ακόμα και οι θανατηφόρες», αναφέρει χαρακτηριστικά το έντυπο, το οποίο μάλιστα δεν ζητά μόνο την υπογραφή του ενδιαφερόμενου, αλλά και δεύτερη υπογραφή από … μάρτυρα, όπως κατήγγειλε η ΠΟΕΔΗΝ. Στη δεύτερη επιλογή ο γιατρός ή νοσηλευτής οφείλει να δηλώσει ότι δεν συναινεί. «Δεν συναινώ να εμβολιαστώ για τον κορονοϊό για προσωπικούς λόγους και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη ακόμη κι αν γνωρίζω τους κινδύνους της νόσου», και ζητείται επίσης υπογραφή από μάρτυρα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις