Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Χάος στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας: «Είστε ανεπάγγελτοι, βάζετε συνεδριάσεις όποτε σας κ@#λ@&ει»

 


Οι εκφράσεις προκάλεσαν την αντίδραση, άλλων δημοτικών συμβούλων οι οποίοι ζήτησαν να καταδικαστούν οι δηλώσεις του συναδέλφου του.

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα συνεδρίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, με βασικό θέμα το ζήτημα της δημιουργίας ή όχι φορέα διαχείρισης του φράγματος Πείρου – Παραπείρου.

Για το θέμα η αντιπολίτευση ζητά από τον δήμαρχο να εφαρμόσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή του Δήμου Πατρέων στον φορέα.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Οι τόνοι στη συνεδρίαση ανέβηκαν από την αρχή, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ρώρου, εξαπέλυσε οξεία επίθεση κατά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Βάζετε συνεδριάσεις όποτε σας κ@#λ@σει», είπε ο κ. Γρηγόρης προς τον πρόεδρο του Σώματος και τον χαρακτήρισε ως ανεπάγγελτο, σύμφωνα με το dete.gr.

Όπως ανέφερε ο Ηλίας Γρηγόρης, ο οποίος είναι οδοντίατρος, τα απογεύματα της Πέμπτης εργάζεται στο ιατρείο του και μάλιστα, στη σύνδεση φαίνεται ότι μιλά από το οδοντιατρείο του.

Τα όσα είπε ο Ηλίας Γρηγόρης προκάλεσαν την αντίδραση, άλλων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι ζήτησαν να καταδικαστούν οι δηλώσεις του συναδέλφου του.

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: dete.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις