Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Χιλιάδες υποστηρικτές στους δρόμους περίμεναν τον Ντ.Τραμπ στη Φλόριντα - «Μνημόσυνο» θύμιζε η ορκωμοσία του Τ.Μπάιντεν


 Την ώρα που η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν θύμιζε «μνημόσυνο» με χιλιάδες στρατιώτες και τείχη να τον φυλούν και χωρίς ούτε έναν υποστηρικτή του, ο Ντόναλντ Τραμπ κατέβαινε ως πρώην πλέον πρόεδρος των ΗΠΑ στη Φλόριντα για να μεταβεί στην κατοικία του στο Μαρ-α-λάγκο χιλιάδες υποστηρικτές του τον περίμεναν στους δρόμους να τον υποδεχθούν σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων. 

Ο Τραμπ προσγειώθηκε λίγο πριν τις 11 π.μ. στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς, προτού ταξιδέψει στο θέρετρό του Μαρ-α-λάγκο όπου ανακοίνωσε ότι θα ζούσε μόλις φύγει από τον Λευκό Οίκο.

Για τελευταία φορά την Τετάρτη, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε την πτήση από την Ουάσιγκτον προς τη Νότια Φλόριντα ως πρόεδρος προτού μεταβιβάσει τον τίτλο στον Μπάιντεν. Ο Τραμπ έδωσε τα αποχαιρετιστήρια σχόλια του στη στρατιωτική βάση στην Ουάσιγκτον λίγο πριν επιβιβαστεί στην Air Force One με προορισμό τη Φλόριντα, υπό τους ήχους του «My way». 

«Κάναμε τόσα πολλά που κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν δυνατό», είπε «Αλλά θέλω να ευχαριστήσω το Κογκρέσο, και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπέροχους ανθρώπους της Ουάσιγκτον, D.C., όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε για να βάλουμε αυτό το θαύμα μαζί. Λοιπόν, καλή ζωή, θα σας δούμε σύντομα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις