Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

«Ράγισε καρδιές» ο Στέργιος Καλόγηρος μιλώντας για την προδομένη Μακεδονία (VIDEO)

 «Ράγισε τις καρδιές» των Ελλήνων, μη μπορώντας να συγκρατήσει την συγκίνησή του στον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής, μιλώντας για την «προδομένη Μακεδονία» της συμφωνίας των Πρεσπών

και την διάψευση των προσδοκιών της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών, η «ψυχή» ενός από τους μεγαλύτερους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, του «Βεργίνα TV», ο Στέργιος Καλόγηρος.

Την ώρα που η κάμερα μετέφερε στο στούντιο τον παλμό της μεγαλύτερης μεταπολεμικής λαϊκής συγκέντρωσης στην Θεσσαλονίκη, πριν ακριβώς από τρία χρόνια τον Ιανουάριο του 2018, ο Στέργιος Καλόγερος, σχολίασε: «Βλέποντας κανείς όλα αυτά εδώ σκέφτεται πώς  προδόθηκαν εκατομμύρια Έλληνες από 153 άτομα (σ.σ.: εννοώντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους «αποστάτες» των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών)».

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Και διέκοψε, καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει από τον βουβό λυγμό που τον πλημμύρισε, δίνοντας το λόγο στον συμπαρουσιαστή του, το Γιώργο Βλάχο: «Γιώργο συνέχισε γιατί δεν μπορώ να συνεχίσω εγώ».

Από την πλευρά του ο Γ.Βλάχος, δεν περιορίστηκε στους «153», Το επέκτεινε σε όλο το πολιτικό φάσμα που δεν αντέδρασε στην συμφωνία των Πρεσπών, ακόμα και όταν έγινε η ΝΔ κυβέρνηση...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα (μετά το 07.15''):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις