Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΣΩΣΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ!!!: Σύζυγος τοῦ ὑποδιοικητῆ τοῦ Θριασίου ποὺ διασωληνώθηκε μετὰ τὸ ἐμβόλιο: «Εἶναι παρενέργεια τοῦ ἐμβολίου καί προσπαθοῦν νὰ τό ἀποκρύψουν»!

 Ἡ σύζυγος τοῦ 54χρονου ὑποδιοικητῆ τοῦ Θριασίου ποὺ διασωληνώθηκε λίγες μέρες μετὰ τὸ ἐμβόλιο, δήλωσε: 

«Μία λοιμωξιολόγος μᾶς εἶπε ὅτι ὑπάρχει πιθανότητα νὰ εἶναι ὁ 5ος ἄνθρωπος σὲ ὅλη τὴν Εὐρώπη ποὺ ἐμφάνισε ἀπὸ τὸ ἐμβόλιο ὡς παρενέργεια ἕνα σύνδρομο ἀνοσολογικῆς ἀντίδρασης καὶ φοβοῦνται… διότι ἡ Pfizer ἀναγράφει στὴν ἰστοσελίδα της ὅτι γιὰ νὰ καταγραφεῖ ἐπίσημα μία παρενέργεια, πρέπει νὰ ἐμφανιστεῖ τουλάχιστον σὲ 5 ἄτομα. Πολὺ φοβᾶμαι ὅτι προσπαθοῦν νὰ ἀποκρύψουν ὅτι εἶναι παρενέργεια, γιατί εἶναι παρενέργεια τοῦ ἐμβολίου».

Θριάσιο: Διασωληνωμένος ο υποδιοικητής. Υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο αναφέρει η σύζυγός του!

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο υποδιοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου, ο οποίος είχε εμβολιαστεί για κορωνοϊό.

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου.  Ο 54χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού την περασμένη Τετάρτη. Υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό το οποίο ήταν αρνητικό, ενώ δεν είχε και τα συμπτώματα (δύσπνοια, πυρετός, βήχας). 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και την Πρωτοχρονιά κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωλήνωσή του καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού.  

Τόσο η λοίμωξη όσο και η νοσηλεία του 54χρονου προκάλεσαν την αντίδραση των αρνητών του εμβολιασμού καθώς υπάρχουν βάσιμα στοιχεία για συσχέτιση με τον εμβολιασμό στον οποίο είχε υποβληθεί την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της έναρξης του Σχεδίου Ελευθερία για εμβολιασμούς κατά του ιού.  

Η γυναίκα του δήλωσε ότι το σύνδρομο που εμφάνισε ο διοικητής, οφείλεται στο εμβόλιο που έκανε. Και ότι πολλοί προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις