Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Ένα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στην Γερμανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο


 Ενα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στην Γερμανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά την δημοσίευση συμπερασμάτων 23 διεθνών ιολόγων, μικροβιολόγων και σχετικών επιστημόνων, που αποδεικνύουν ότι όλα τα τεστ PCR, σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR) βγαίνουν "ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ"!(Εκθεση Μπόργκερ).


Σ΄αυτά τα τεστ βασίστηκε όλη η πολιτική "αντιμετώπισης της πανδημίας". Οι έρευνες, οι δρακόντιες επιστημονικές συμβουλές, για οικονομικά λοκντάουν, για πρόστιμα, ξύλο, συλλήψεις, κοινωνική αποστασιοποίηση.

Το σκάνδαλο περιλαμβάνει τον ας τον πούμε "Τσιόδρα της Γερμανίας", επικεφαλής της συμβουλευτικής ομάδας της Μέρκελ, για τον ιό, δόκτωρα Κρίστιαν Ντρόστεν.

Από τις 23 Ιανουαρίου του 2020, όταν οι θάνατοι, στην Κίνα, έφταναν μόλις τους 6 νεκρούς, ο Ντρόστεν με αρκετούς συναδέλφους του, στο Ινστιντούτο Ιολογίας του Νοσοκομείου "Σαριτέ", καθώς και με τον επικεφαλής μιας μικρής εταιρίας βιοτεχνολογίας στο Βερολίνο , την "TIB Molbiol Syntheselabor GmbH" δημοσίευσε μία μελέτη, στο επιστημονικό περιοδικό "Eurosurveillance" , του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων της ΕΕ. Το άρθρο είχε τίτλο "Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR" (Eurosurveillance 25 (8) 2020).

Ο Ντρόστεν και η ομάδα του ισχυρίζονταν ότι ανέπτυξαν την πρώτη αποτελεσματική δοκιμή, για την ανίχνευση του ιού.

Τα νέα χαιρετίστηκαν με άμεση έγκριση του τεστ, από τον διεφθαρμένο Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του ΜΟΝΟΥ μη γιατρού επικεφαλής, Τέντρο Ανχάνομ.

Το ίδιο έκανε και η Μέρκελ.

Έκτοτε, το τεστ, που υποστηρίζεται από τον Ντρόστεν για τον ιό, έχει εξαπλωθεί μέσω του ΠΟΥ σε όλο τον κόσμο, ως το πιο χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο δοκιμών για να προσδιορίσει εάν ένα άτομο μπορεί να έχει COVID-19.

Η πρώτη κίνηση που έκαναν οι 23 επιστήμονες, στις 27 Νοεμβρίου, μετά από μελέτες, ήταν να ζητήσουν από το επιστημονικό περιοδικό, την απόσυρση του "πονήματος" Ντρόστεν, κατηγορώντας αυτόν και την ομάδα του, για "θανατηφόρα" επιστημονική ανικανότητα και ελαττώματα στην προώθηση των τεστ.

"Το έγγραφο Corman-Drosten υποβλήθηκε στην Eurosurveillance στις 21 Ιανουαρίου 2020 και έγινε δεκτό για δημοσίευση στις 22 Ιανουαρίου 2020. Στις 23 Ιανουαρίου 2020 το έγγραφο ήταν online." τονίζουν οι επιστήμονες.

Και μάλιστα, το πρωτόκολλο δοκιμής του Ντρόστεν είχε αποσταλεί και υιοθετηθεί, από τον ΠΟΥ, ως παγκόσμιο τεστ, που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του ιού, στις 17 Ιανουαρίου, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ, στο επιστημονικό περιοδικό!

Τόσο ο Ντρόστεν, όσο και ο συν-συγγραφέας της "έρευνας" δεν αποκάλυψαν, ούτε την σύγκρουση συμφερόντων, που υπήρχε. Ηταν και οι δύο μέλη της συντακτικής ομάδας του επιστημονικού περιοδικού.

Ενα ακόμη μέλος της ομάδας του Ντρόστεν, που έδωσε μια κάλυψη φαινομενικής αξιοπιστίας του τεστ, ήταν ο Ολφερτ Λάντ, επικεφαλής της εταιρίας "Tib-Molbiol", στο Βερολίνο, που ανέλαβε την παραγωγή των τεστ και που ούτε κι αυτός αποκάλυψε την δεύτερη ιδιότητα του.

Ο ίδιος ο Ντρόστεν και οι επικεφαλής, στο Πανεπιστήμιο Goethe της Φρανκφούρτης, όπου ισχυρίζεται ότι έλαβε το διδακτορικό του το 2003, κατηγορούνται για απάτη πτυχίου.

Ο Δρ Markus Kühbacher, ένας ειδικός που διερευνά την επιστημονική απάτη όπως και τις λογοτεχνικές διατριβές, κατηγορεί το Πανεπιστήμιο, για συγκάλυψη μιας διατριβής που ουδέποτε είχε κατατεθεί και έπρεπε να υπάρχει σε τρία αντίτυπα. Τα δύο αντίγραφα "εξαφανίστηκαν" και το τρίτο και μοναδικό έχει υποστεί ζημιά, από το νερό! Ο Ντρόστεν θ΄αντιμετωπίσει κατηγορία, για κατοχή ψευδούς διδακτορικού τίτλου.

Με απλά λόγια, όλο το οικοδόμημα του Ιδρύματος Γκέιτζ, της κυβέρνησης Μέρκελ, του ΠΟΥ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Φαρμάκων(WEF), όπως και τα μη δοκιμασμένα εμβόλια, στηρίχθηκαν στ΄αποτελέσματα ενός τεστ PCR, που δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ακριβοπληρωμένο σκουπίδι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις